Голямата политика има своето влияние – дали ще са цените

...
Голямата политика има своето влияние – дали ще са цените
Коментари Харесай

Вашингтон забрани League of Legends за геймърите в Иран и Сирия

Голямата политика има своето въздействие – дали ще са цените на конзолите, възбрана за прилагане на съответна марка смарт телефони или друго, всеки може да усети, когато мощните на деня решат да прокарват концепциите си. Наскоро стана ясно, че геймърите в Иран и Сирия няма да могат да играят свое обичано заглавие: League of Legends. Dotesports предава за решение на Вашингтон, с което се не разрешава разпространяването на играта в упоменатите близкоизточни страни.

„ Поради американските закони и регулации, за играещите във вашата страна League of Legends е недостъпна. Това известие се появява, когато геймър от Иран или Сирия се опита да се логне в играта. Следейки политическите решения на американския президент Доналд Тръмп и изменчивия му темперамент, то е евентуално тази възбрана да отпадне след известно време, само че до тогава всички почитатели на играта сигурно ще са нещастни. Наскоро Тръмп наложи търговски наказания над Иран, чието ръководство поддържа настоящия президент на Сирия Асад. Макар и безвъзмездна за игра, LoL влиза в неразрешения лист на Вашингтон, заради това, че в играта има микротранзакции и в този смисъл попада в категорията на комерсиалните артикули.

Медията написа, че огромна част от WoW общността в тези страни се е обърнала към VPN технологиите за помощ, само че за някои от тях използването на сходен вид програмен продукт е непостижимо, заради това, че VPN стратегиите и услугите във въпросните страни са скъпи и не е елементарно да се снабдиш с тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР