Голямата подкрепа е голяма отговорност. Ще се постарая да я

...
Голямата подкрепа е голяма отговорност. Ще се постарая да я
Коментари Харесай

Живко Тодоров: На местата, в които не спечелиха кандидати на ГЕРБ, е необходима промяна

Голямата поддръжка е огромна отговорност. Ще се постарая да я оправдая. Чисто политически ГЕРБ се показа добре в тези избори, тъй като остана първа политическа мощ. Местните избори обаче са мажоритарен избор, по меса вотът е доста друг. Това сподели кметът на Стара Загора от ГЕРБ, определен още на първи тур, Живко Тодоров в ефира на БТВ.

„ По думите му в Бургас, Стара Загора, Враца, Велико Търново претендентите на ГЕРБ са постигнали доста добър резултат и са определени с огромно болшинство още на първия тур. Това демонстрира, че хората харесват тези кметове и им гласоподават доверие “, изясни Живко Тодоров.

Той означи, че на други места е имало сериозна борба и претендентите на ГЕРБ не са били припознати – като в Благоевград и Русе.

„ Считам, че тук има повече мажоритарен детайл и би трябвало да се огледат регионите и съответните претенденти, които не са се показали добре. Това значи, че те са сбъркали нещо или в акцията си или в ръководството си, в действителност там е нужна смяна “, изясни още Живко Тодоров.



„ Всеки на тези избори игра, с цел да може чисто политически по някакъв метод да се сложи в пространството. ГЕРБ се наложи да играе против всички на втория тур, и по тази причина считам, че резултатът беше доста добър “, разяснява още Живко Тодоров.

За Стара Загора кметът означи, че е най-важно развиването на индустриалната зона, която да се запълни с бизнес и да имат младежите по-добра вероятност в града. „ Продължаваме със Зоопарка, с Руския пазар, който би трябвало да бъде реконструиран напълно, с ремонта на гарата и летния театър”, сподели Живко Тодоров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР