Голямата певица Алла Пугачова, народна артистка на СССР от 1991

...
Голямата певица Алла Пугачова, народна артистка на СССР от 1991
Коментари Харесай

ВЗРИВ! Алла Пугачова: Аз съм предателка и чужд агент, спрете войната!

Голямата певица Алла Пугачова, национална артистка на Съюз на съветските социалистически републики от 1991 година, разгласява в обществена мрежа послание към съветското министерство на правораздаването с молба да бъде включена в листата на задграничните сътрудници, заяви ТАСС.

" Моля да ме причислите в редовете на задграничните сътрудници на моята обичана страна ", написа тя в обръщението, оповестено в инстаграм. Социалната мрежа е неразрешена в Русия, тя принадлежи на корпорация " Мета ", избрана като " екстремистка " от Руската федерация.

В петък съветското министерство включи в листата на физическите лица-чуждестранни сътрудници брачна половинка на Пугачова, телевизионния водещ Максим Галкин. Като съображение за това бе посочено " реализиране на политическа активност ", а за задграничен източник против името му е посочена Украйна.

" Моля да ме причислите към задграничните сътрудници на моята обичана страна. Аз съм солидарна с мъжа ми, честен, редовен и откровен човек, истински и неподкупен руски родолюбец, който иска родината ни да процъфтява, да има кротичък живот, независимост на словото, както и да се постави край на гибелта на нашите деца поради илюзорни цели, които трансформират страната ни в аутсайдер и които вършат все по-тежък живота на сънародниците ни ", написа Пугачова.

Тя беше дълги месеци отвън страната, само че преди към месец се върна в Русия.

Тогава Димитрий Песков, представителят на съветския президент Владимир Путин, разяснява, че " не съм чувал Алла Пугачова да споделя нещо неприятно за страната ни, до момента в който брачна половинка й Максим несъмнено го прави, тъй че с него очевидно няма да се разберем. "

Не е ясно дали Пугачова към момента е в Москва по-късно обръщение в Инстаграм.


ТЕМА преди 3 часа 2936 преди 1 ден 2909 преди 1 ден 1362
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР