Голямата новина вече официално гръмна и да – синът на

...
Голямата новина вече официално гръмна и да – синът на
Коментари Харесай

Мирела бясна на Мария Бакалова заради Валери, между двете отдавна имало конкуренция

Голямата вест към този момент публично гръмна и да – синът на Мария Гроздева Валери и международно оценената ни актриса Мария Бакалова са влюбена двойка. Те не криха това доста дълго, а дори в противен случай. Двамата пуснаха няколко фотоси дружно в обществените мрежи, а незабавно по-късно дадоха и първото си общо изявление на светско събитие.

Слуховете обаче шушукат, че точно Мария Бакалова е била повода сред Валери и Мирела да не се получат нещата в риалитито „ Игри на волята “. Всички знаем, че синеоката изкусителна танцьорка от Варна Мирела беше съществено хлътнала по Валери и двамата даже имаха лека спекулация в предаването. Валери обаче от дълго време бил хвърлил око на Мария Бакалова и двамата си пишели преди той да влезе в Игрите.

Виж още: Две първокласни бани и още: Даянка от " Един за различен " сподели до каква степен стигнаха с ремонта на къщата 

След като Бакалова видяла флирта му с Мирела се активизирала и възобновила връзката си с него, тъй като изревнувала. Когато тя посочила очевиден интерес Валери единствено това и чакал и бил шута на Мирела. От тогава варненската танцьорка има голям зъб на актрисата и на всички места споделя какъв брой й е гневна.

Виж още: Нови топ лафове от Чеченеца след гостуването му в абсурден влог, Динко го заплашвал

Мария Бакалова е от Бургас, Мирела е от Варна, а това както знаят всички морски хора си е задоволителна причина за омраза. Двете даже се засичали на няколко всемирски събития и демонстративно се подминавали, като показвали ненавистта си една към друга. Мирела сега се мъчи да не помни Валери, като теши тъгата си в обятията на инфлуенсъра Деян, при който дружно с приятелките си отпътува на екзотична отмора. Ще забележим до къде ще стигне тази заплетена драма.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР