Голямата новина от изиграните тази нощ световни квалификации е достигането

...
Голямата новина от изиграните тази нощ световни квалификации е достигането
Коментари Харесай

Мексико се класира на Мондиал 2018


Голямата вест от изиграните тази нощ международни квалификации е достигането на Мексико до финалите на Мондиал 2018.

" Ацтеките " се постановиха икономично вкъщи над Панама с 1:0 с гол на Хирвинг Лозано в 53-ата минута и са недостижими на върха в класирането в зона КОНКАКАФ.

Така мексиканците станаха петия сигурен участник на международното след домакина Русия и тимовете на Бразилия, Иран и Япония, които се класираха предварително.

Мексико е водач в зона КОНКАКАФ със 17 точки от 7 мача, следван от Коста Рика с 14, а Съединени американски щати и Хондурас имат по 8. Първите три отбора се класират за Мондиал 2018 непосредствено, а четвъртият играе бараж. Панама е пети със 7 пункта, а Тринидад и Тобаго е финален с 3.

В същото време стана ясно, че известната съветска певица Зара се подреди измежду известните персони, които ще са посланици на Мондиал 2018.

Тя взе присъединяване в благотворителна самодейност в детска школа в Москва, дружно с ръководителя на организационния комитет на международното състезание Алексей Сорокин и нападателя на Спартак (Москва) Денис Давидов.

" Благодарна съм за оказаното доверие. Надявам се почтено да показва шампионата в Русия ", показа Зара.

Сред другите посланици на шампионата са пианистът Денис Мацуев, тв водещата Яна Чурикова, хокеистът Александър Овечкин, артистът Данила Козловский и някогашният футболен национал и сегашен треньор на Уфа Сергей Семак.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР