Голямата ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев - Кобрата

...
Голямата ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев - Кобрата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Борисов ме покани в ГЕРБ, но не обичам да козирувам

 Голямата ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев - Кобрата направи забавни разкрития пред Мария Цънцарова в предаването на bTV " 120 минути ".

" Ако някой ден хората решат, че мога да съм потребен, за какво не. Смятам, че имам още какво да дам на спорта, на почитателите на бокса... На този стадий може би не съм добил тази храброст. Не съм от хората, които са страхливи и притеснителни, в противен случай, прекомерно смел съм на моменти ", съобщи Пулев.

" Г-н беше спечелил доверието ми в минало време. Да, канил ме е в политиката, канил ме е да бъда част от ГЕРБ. Отказах, тъй като имах кариера, която обичах. Не съм от хората, които обичат да козируват. Аз съм независим. Ако някой ден хората смятат, че имат потребност от мен, за какво да не вляза в политиката. Някой ден. На този стадий не съм добил тази храброст. Не съм нерешителен, напротив - прекомерно смел съм. На България й трябват хора, които да поведат народа. "

" Гледам всички съвещания на Народно събрание. Понякога съм изумен по какъв начин е допустимо такива хора да се държат като в детската градина. 150 млн. костват едни избори. В последна сметка считам, че партиите и водачите им би трябвало да превъзмогнат персоналното его и да помислят за ползите на България. "  

" Хората, които са дали своят вот за Има Такъв Народ се кефят на музиката, която прави.  Аз шапка му смъквам за шоуто. Много са почитатели, младежи, само че не си дават сметка, че е едно човек да прави шоу, друго да ръководи. Него го няма. Защо го няма?! Те са втора политическа мощ. Не е съществено да се поддържа връзка с постове. Слави те е очаквал, че дотам ще успее. Не мога да кажа нищо неприятно за. Но ще кажа, че България заслужава мощен човек, а не да съставлява партията, която го е издигнала. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР