Голямата ни народна певица Николина Чакърдъкова от Гоце Делчев, е

...
Голямата ни народна певица Николина Чакърдъкова от Гоце Делчев, е
Коментари Харесай

Николина Чакардъкова: Попейте си, хубаво е. Има дефицит на щастие, за съжаление,



Голямата ни национална певица Николина Чакърдъкова от Гоце Делчев, е напряко неузнаваема, тъй като е свалила цели 15 кг от тежестта си.

Изпълнителката, която с лекост и усмивка кара дребни и огромни да запеят и да се разтанцуват по време на концертите си, призна в ефира на bTV, че доста й се е желало да има по какъв начин да се върне 10 години обратно, тъй като душата й, за разлика от лицето, е на не повече от 30-40 години.

Няма да повярвате какво свързва Николина Чакърдъкова с дядо Серафим

Винаги споделям " Попейте си ", хубаво е. Има недостиг на благополучие, за жалост ", прибавя още обичаната певица.

" От първия ден, в който съм стъпила на огромната сцена, работя с екип. Не казваш единствено: " Аз, аз, аз ". Работиш с екип и би трябвало да се погрижиш за тях по този начин, че да се усещат добре. И най-после, в случай че остане нещо за теб, това е. В началото, когато започвах, бях подготвена за това. Мечтата ми беше да върша красиво изкуство. Ако си добър, ще пристигна време, когато и ти ще получаваш.

" Най-хубавото е, че възпитах в себе си чувството за достатъчност. Достатъчно ми е да имам положителни другари към себе си, крепко семейство и хора, които да ме слушат по какъв начин бленувам, както желая да реализира ", добави още звездата.

Аз съм човек, който се научи да цени дребните неща в живота, тъй като той е доста къс и не всичко зависи от нас. Останах крепко стъпила на земята. Толкова земен човек съм, че от време на време ми споделят, че чак не ми отива, тъй като съм постигнала доста неща.

И аз, като всеки жив човек, изгубвам доста другари, от коронавирус, от други заболявания... доста близки другари, поради които част от сърцето ми остава празно. И най-трудното е, че единствено след два дни аз би трябвало да отида някъде да пея.

Когато изгубих татко си трябваше единствено след пет дни да отида на работа. Много е мъчно. Господ ми е дал доста, пожалил ме е доста.. по какъв начин да се изправя, по какъв начин да продължа да пея. Това ще създадем с щерка ми Мария и на 11 февруари. Ще пеем с цялостно гърло, ще радваме хората.

Избирам най-популярните песни, тъй като те са и най-харесвани, върша ги в букет, изписваме на видео стените текстовете на песните, оркестъра засвирва и публиката пее с цялостно гърло. /show. blitz. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР