Голямата ни актриса Гинка Станчева живее трудно и стои на

...
Голямата ни актриса Гинка Станчева живее трудно и стои на
Коментари Харесай

Гинка Станчева: Още не съм си платила парното от миналата година, дано не умра в мизерия

 Голямата ни актриса Гинка Станчева живее мъчно и стои на студено в жилището си в София. Това сподели самата тя в прочувствено изявление, оповестено в пенсионерския седмичник " Минаха години ".

" Още не съм си платила от предходната година парното. Макар че аз пущам единствено един нагревател, и то доста икономично. А то съвсем си е едно нищо. Стоя в дома си завита в одеяла, увита в шалове, с жилетки, с цел да се стопля. Една другарка ме пита: за какво не си го пуснеш на три, да видиш по какъв начин ще се затопли стаята. Да го пусна, но след това кой ще ми го заплати?! Чета за велики актьори, които най-после са умрели в бедност. Дано не стигна до такава степен ", проплаква Гинка Станчева, която през днешния ден е на достолепните 88 години.

  " Хора, които ме срещат в градския превоз и по улиците непрестанно ме питат за какво още нямам отпусната лична пенсия. Аз и самата не знам за какво, тъй че отговор на този въпрос нямам. Пенсията ми е дребна, няма да ви споделям какъв брой и какво, че напряко е срамна работа ", прецизира актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР