Голямата мисия на БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ е да създадем

...
Голямата мисия на БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ е да създадем
Коментари Харесай

„БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ от Шумен: Целта ни е страведливостта!

„ Голямата задача на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ е да създадем правдивост Тя е неистово нужна, в случай че желаеме да живеем в естествена страна по естествен метод. Ние ще бъдем действителна опция! ", съобщи лидерът на листата в 30-и многомандатен изборен регион - Шумен на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " Борислав Гуцанов.
Стотици хора се събраха на откриването на предизборната акция на Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в града. На събитието в Драматично-куклен спектакъл „ Васил Друмев " бяха показани главните цели и цели на лявото обединяване, както и всички кандидатдепутати от 30-и МИР, които ще се борят за доверието на жителите с №28 в бюлетината.
Гуцанов подчертава на дългия път на смяна, който извървя Българска социалистическа партия и на постигнатото обединяване – вътре в партията и с всички леви сили. „ Това е единственият верен път, с цел да има опция на това безумно управление на България. Трябва да има мощно ляво обединяване, мощна лява коалиция, която да изкара страната от рецесията ", добави Гуцанов.
Проф. Катя Кайрякова, която е втора в листата на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " в Шумен показа, че е усетила духа на парламентаризма като народен представител в 50-ото Народно заседание макар компликациите пред парламентарната група на социалистите, която единствена се е борила да слага проблемите на хората. „ За мен задача номер едно е Шумен да бъде център на културно-историческия туризъм ", съобщи проф. Кайрякова и беше безапелационна, че региона има всички предпоставки да се трансформира в подобен – Плиска, Преслав, Мадарския конник.
Гост на събитието беше и водачът на „ Изправи се България " Мая Манолова. „ Аз съм тук, с цел да поддържа Борислав Гуцанов, лидер на листата в 30-и МИР Шумен и ръководител на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ в този парламент. Той е изнесъл стотици борби в българския парламент и ще бъде образец за новите лица, които ще влязат в Народното събрание ", сподели Манолова. Тя беше безапелационна, че България има потребност от мощна левица през днешния ден и ще има потребност от мощна левица и на следващия ден, когато се задават тежки времена. „ Левицата сме всички ние тук, в тази зала и още стотици хиляди българи. Изборите ще бъдат едно положително начало, мощно начало на обединените леви хора в България. Сигурна съм, че в идващия парламент ще има мощна левица ", съобщи Манолова.
Само преди дни стотици се събраха на откриването на акцията на " Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " във Варна, където Гуцанов също е лидер. „ Направихме най-важното - явяваме се дружно и обединени, с цел да защитим лявата концепция и да дадем същинска опция “, сподели тогава Гуцанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР