Голямата ми цел е изравняване на стандартите и край на

...
Голямата ми цел е изравняване на стандартите и край на
Коментари Харесай

Цецка Кочкова: Голямата ми цел е изравняване на стандартите и край на "София на две скорости"

Голямата ми цел е равнене на стандартите и завършек на " София на две скорости ". Това сподели за предаването " Софийска естрада " по Радио " Фокус " Цецка Кочкова – претендент за кмет от Българска социалистическа партия на регион Кремиковци. " Когато става въпрос за заплащане на налози и отговорности, жителите на Кремиковци са част от София, само че когато би трябвало да аплайват по планове, не са софиянци и би трябвало да се подчиняват на кандидатстванията на Столична община ", изясни тя.

Недостатъчни са средствата, които се отпускат за крайградските региони, означи Кочкова, като посочи, че това задълбочава проблемите за жителите. " Това е като къща, в която покривът протича, само че си казваш, че той самичък ще се оправи. Това няма по какъв начин да се случи в случай че не се вземат съществени ограничения ", даде образец претендентът за кмет от Българска социалистическа партия за регион Кремиковци.

Тя съобщи, че ще направи най-хубавото, благодарение на уменията и контактите си и с това, което законът й разрешава, с цел да трансформира региона част от " огромна София ". " Когато срещнеш човек от крайградски регион, различен, който живее в крайните квартали на града и подобен, който живее в идеалния център на София – те са от три разнообразни планети. Проблемите, мирогледът и вижданията им са разнообразни, тъй като точно средата дефинира метода, по който възприемаш света. Ако вземем нещата в свои ръце и се опитаме дружно, като тим, да създадем всичко по силите си, нещата ще се получат ", уточни Цецка Кочкова.

По думите й проблемите в регион Кремиковци са безпределно доста. Районът е етнически многолик и това допуска ексцентрични способи на метод към разрешаването на проблемите на жителите, добави тя. " Кремиковци е ситуиран на 213 кв. км. Това са 10 селища, в които популацията не е кой знае какъв брой спрямо огромните квартали в София, да вземем за пример " Люлин " или " Младост ". Около 23 хиляди души обитават регион Кремиковци, само че са разпръснати в тези 10 селища, като всяко едно от тях има своите характерни проблеми ", посочи претендентът за кмет.

Като главен проблем тя регистрира неналичието на канализация в крайградските регион. " През идващия мандат се допуска, че планът, направен от сегашната администрация, ще бъде задвижен. Това е най-важното, което би трябвало да се случи, с цел да можем да притеглим и вложители, които да съживят региона ", изясни Кочкова.
Като съществена цел тя си слага облагородяването на региона и основаването на уютна среда, в която хората да желаят да живеят. " Трябва да се намерения за остатъците от металургичния комбинат " Кремиковци ", хвостохранилищата, бездомните кучета и боклуците. Съществуват и доста проблеми, свързани с улиците, строителството и ремонтите на още детски градини, построяването на паркове и градинки ", разгласи Цецка Кочкова.

След опита си като кмет на Долни Богров в интервала 2011 – 2015 година, тя съобщи, че контактът с хората е преди всичко. " Те би трябвало да ме припознават като индивида, който ще ги изслуша и ще отреагира на проблемите им. Смятам, че нишката на връзката сред администрацията и популацията някъде се къса. Често администрацията като че ли е настрана звено, което е отвън хората и проблемите им. Тази заварка би трябвало да бъде в действителност действителна ", изясни тя.
Цецка Кочкова дефинира кандидатурата си за областен кмет на Кремиковци като предизвикателство. " Да си кмет на едно село е като че ли да управляваш една стаичка от къщата, само че в този момент към този момент би трябвало да се погрижиш за съвсем цялата къща. Кандидатурата ми е доста амбициозна, само че нищо не може да ме спре, тъй като познавам проблемите на региона ", разгласи претендентът за кмет от Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия в Кремиковци ще разчита на Цецка Кочкова, която е ръководител на районната организация. Училищен психолог, на 57 години. Тя е била кмет на Долни Богров в интервала 2011 – 2015 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР