Голямата мечта на IT търговеца Жоро да стане победител във

...
Голямата мечта на IT търговеца Жоро да стане победител във
Коментари Харесай

Зрелищен дуел във „Фермата“ отстреля още един участник преди финала


Голямата фантазия на IT търговеца Жоро да стане победител във „ Фермата: Съединение “ и да завоюва огромната премия от 100 000 лв., с която да върне фамилията си от чужбина, се изпари с края на зрелищната вътрешна битка срещу помака Нури. Въпреки че даде всичко от себе си в трите борби посред им, Георги не съумя да надвие мюсюлманина и със сълзи на очи напусна вечно шоуто.

Жоро и Нури бяха единствените участници във „ Фермата “, които през трите месеца на шоуто не се състезаваха в елиминационен двубой на арената. Именно затова екипът реши да ги изправи в борба и да не допусне за втора поредна година фермер, който не е минал през този по този начин значим стадий от играта, да отиде на огромния край.

Нури и Жоро се бориха в три борби, като дуелът беше равносилен и до последно не беше ясно кой ще бъде крайният победител. Първата игра, в която дуелистите държаха с една ръка похлупак, придържащ няколко кг сливи, завърши с победа за Жоро. Спечелената точка му даде спомагателен хъс, само че по никакъв метод не пречупи помака.

Във втората борба – копаене и сечене с секира, времето на двамата дуелисти беше съвсем еднообразно. Малшансът, който споходи Георги и забавянето му с 21 секунди обаче, се оказаха решаващи и той не съумя да се поздрави с нова победа. Така се стигна и до третата решаваща борба – сцепване на дърва и коване на мост. Тук Нури съумя да вземе превес над съперника си и много по-бързо завърши с поставената цел – 20 кг нацепени дърва. Това му даде сериозна преднина пред Жоро, която не беше скъсена и по време на коването на моста.

Победата на Нури беше безапелационна, въпреки че Жоро до последно не се отхвърли в желанието си да го настигне, даже да го задмине. Краят на дуела провокира сълзите както на IT търговеца, по този начин и на всички останали фермери, които от самото начало го нахъсваха и се надяваха той да отстрани мюсюлманина.

Крайно отпаднал и отчаян, че фантазията му е разрушена, Жоро призна, че е доста мъчно да изгубиш нещо толкоз огромно. Облечен в тениска с лика на Апостола на свободата Васил Левски, фермерът показа, че е благополучен, че е видял сълзи в очите на останалите участници, тъй като това му е посочило, че е съумял да ги допре. На изпроводяк той остана правилен на думите, които неведнъж декламира по време на присъединяване си във „ Фермата “ – България над всичко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР