Голямата любов на Слави Трифонов ще се бори за сърцето

...
Голямата любов на Слави Трифонов ще се бори за сърцето
Коментари Харесай

Неочаквано!: Голямата любов на Слави Трифонов ще се бори за сърцето на друг мъж. Влиза в „Ергенът“!

Голямата обич на Слави Трифонов ще се бори за сърцето на различен мъж. Влиза в „ Ергенът “! Тя е една от двете съществени връзки на шоумена и политик Слави Трифонов. С нея той съвсем стигна до годеж. За околните на Слави от дълго време не е загадка, че точно Магдалена Томова е огромната му обич.
След като беше изчезнала от общественото пространство, в този момент Маги се завръща с гръм и тропот. И то по този начин, че евентуално скоро ще излязат пикантни детайлности за връзката на двамата. И не къде да е, а в ефир. Защото тя ще бъде една от участничките в рейтинговото риалити „ Ергенът “, където ще се бори за сърцето на напълно различен мъж.

 

 

Феновете на любовното риалити „ Ергенът “ са в трескаво очакване на новия сезон на най-гледаното шоу в родния ефир.

Дамите ще се борят за сърцето на младия и синеок предприемач Алек Младенов.

От рекламното промо за третия сезон красива русокоска издава, че срещата ѝ с Алек я е предиздвикала да повярва в любовта от пръв взор. Дамата е известно лице в обществените мрежи – носителката на купата „ Мис Варна “ за 2006 година Магдалена Томова.

Хубавата Маги се показва като тв водеща, фен на пътуванията и идеалист.

Най-вероятно желанието ѝ да срещне принца на бял кон я е предизвикало и да се запише за присъединяване в новия сезон на „ Ергенът “. След като предходната година точно риалитито събра пианиста Евгени Генчев и годеницата му Валерия, които не престават да са мощно влюбени и дружно повече от година след финала на техния сезон.

От обществените фрагменти на русокоската излиза наяве, че тя е една от най-близките приятелки на певицата Маги Джанаварова. И също така има пораснала щерка от предишна връзка.

Малцина знаят, че риалити героят има певчески гений и е оглавявал учебния хор, до момента в който е бил гимназист. Не е ясно по кое време и по какъв начин е завършила аферата на Слави с Маги Томова.
Но поради афинитета му към русокоси миски от Варна, по никакъв начин не е изненадващо, че и тя е попаднала в полезрението му и е съумяла да завоюва място в любовния му бележник. Всъщност двете най-сериозни връзки на Трифонов, стигнали съвсем до годеж и женитба, са с някогашната моделка и сегашна психоложка Маги Ангелова и ексбалерината Мартина Огнянова. И двете родом от Варна.

Според осведомени Маги Томова стигала до финала на „ Ергенът “ дружно с друга самотна майка – Надежда Вишева. Както и трета, към този момент мистериозна дама. Дали ергенът Алек обаче е избрал варненката за победителка, почитателите на предаването следва да видят.

 

Източник – Ретро

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР