Голямата любов на Поли Генова - Вернер Москов направи годеж

...
Голямата любов на Поли Генова - Вернер Москов направи годеж
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Голямата любов на Поли Генова - Вернер сгоден за милионерка щерка!

Голямата обич на Поли Генова - Вернер Москов направи годеж с милионерска дъщеря, научи HotArena.

Вернер се е залюбил с младата милионерка преди към година и към този момент идната женитба е реалност, разкриват наши източници. Момичето е незаконно богато, споделя се Мелани, а животът й е по-бляскав от целия Дубай. Това е оскъдната информация с която сега разполагаме. Дали Вернер е влюбен, или е сключил брак по сметка, никой не може да каже, най-малко към този момент.

Новината за годежа надълбоко наранила Поли . Двамата имаха бурна обич, само че изненадващо за всички, когато Поли бе в изолираност в Къщата на „ Музикална академия ", Вернер се изнесе от вкъщи й, освен това изнесъл скъпи движимости от там.

„ Трудно ми е, несъмнено ми е мъчно. Не сме се чували с него, сред нас няма безусловно никаква връзка сега. До ден-днешен нямам пояснение за какво ме заряза. Няма нещо съответно, което бих могла да посоча като причина. Честно казано, към този момент се отхвърлих да диря аргументи за това, което се случи " - проплака преди време Поли. Тя по този начин и не можа да прежали Вернер и не съумя да се обвърже съществено след раздялата си с него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР