Голямата легенда в бокса Майк Тайсън смята, че Дионтей Уайлдър

...
Голямата легенда в бокса Майк Тайсън смята, че Дионтей Уайлдър
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Много хора удрят по-здраво от мен, но не са шампиони

Голямата легенда в бокса Майк Тайсън счита, че Дионтей Уайлдър може би е боксьорът с най-тежък удар в бокса. 54-годишния деец заема 16-о място в класацията 100-те най-големи удрячи на всички времена. Това обаче не е нещо, което вълнува Тайсън, който признава, че има доста хора, които удрят по-здраво от него, само че не са първенци.


Майк продължава да тренира интензивно, с цел да се завърне на кръга и да прави пари, които да раздава за благотворителни цели. В една от последните си изяви в медиите Майк реши да поговори за тежките удари и ето какво счита за тях:

" Честно казано не знам дали Дионтей Уайдлър удря по-здраво от мен. Най-вероятно е по този начин, само че в никакъв случай не съм усещал неговата мощ. Той може и да е боксьорът с най-тежък удар. Не съм чувствал силата му, само че да съм боксьорът с най-тежък удар - не значи, че желая да съм най-хубавия войник.

Знаете ли какъв брой хора има, които удрят по-здраво от мен и Форман, само че все пак не са първенци? Те удрят по-здраво от нас, наподобяват по-добре от нас и вършат повече пари от нас, само че не са първенци. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР