Голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков призна, че работи

...
Голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков призна, че работи
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Догодина предстои нещо голямо

Голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков призна, че работи по реализирането на нещо огромно, което ще зарадва българските почитатели идната година. Преди дни Кавалерът на „Златната топка“ още веднъж събра футболни звезди за българската аудитория и даде обещание шоуто да продължи.

„Ще има огромна изненада, само че още я вардя в загадка – сподели Камата за предаването „ Код Спорт “ по ТВ+. – Този път няма да кажа на никой. Само един човек в България ще знае какво ще се случи през 2018-а.“

Стоичков похвали родните ентусиасти и даже съобщи, че огромните български футболисти са станали такива, с помощта на хората по трибуните.

„Мога да подсигурявам, че е най-мощна, най-колоритна, най-вече се ръкопляска и се скандира – добави Камата. – Винаги съм казвал, че ние израснахме като футболисти с помощта на публиката. На празен стадион нищо не правиш. Как да се концентрираш, по какъв начин да се мотивираш, като гледаш, че стадионът е празен?“

Христо Стоичков за следващ път съобщи, че се обмисля опцията да провежда ново огромно футболно шоу и в други градове на България. Камата добави, че се надява Пловдив и Варна скоро да имат стадион за пред хората. А при дребен ремонт арените в Русе, Враца, Благоевград и Монтана също ще са подобаващи за сходен вид събитие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР