Голямата коалиция вляво вече е факт и че са подписани

...
Голямата коалиция вляво вече е факт и че са подписани
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Голямата коалиция вляво вече е факт

Голямата коалиция вляво към този момент е реалност и че са подписани първите съглашения на Българска социалистическа партия с АБВ и гражданската групировка на Георги Кадиев. Предстои да се подпише и с Татяна Дончева. Това сподели пред „ Лице в лице “ по БТВ ръководителят на социалистите.
" Голямата коалиция вляво към този момент е реалност, споделих сутринта ще има. Сега споделям, че към този момент я има. Започнахме сключване на първите съглашения с АБВ и групировката на Кадиев, следва с Татяна Дончева. Направени са първите стъпки. Поех аз самодейността ", разгласи тя. Решението за водене на диалозите е било взето на Националния съвет на партията, сподели още Нинова. " Те ме упълномощиха да повеждам диалог с патриотични обединения, с тези вляво и център-ляво ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
 Голяма лява коалиция ще има, разгласи Корнелия Нинова Голяма лява коалиция ще има, разгласи Корнелия Нинова
Голяма лява коалиция ще има. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция. От 2-3 седмици се водят диалози, от на следващия ден з...
Нинова разгласи, че ще се явят на изборите с общи листи. Относно Татяна Дончева водачът на Българска социалистическа партия изясни, че са стъпили на общи политики: „ Казах й: Дай си платформата, ето и нашата и стъпихме на общи политики. Имаме огромна степен припокриване вляво. Тя сподели: Оставете ми опция в политиките да отворя към центъра. Това съвпадаше с решението на Националния съвет. Ние също сме за за закриване на спецсъда и спецпрокуратурата и то от дълго време “, изясни Нинова.
Тя разяснява и отписаните 10 милиарда лева от Национална агенция за приходите, оповестено от заяви през днешния ден служебният финансов министър Асен Василев. Нинова заяви, че през годините е говорила за кражба на 10 милиарда " Това е било като част от модела за крадене на пари, от публични поръчки, корупционни практики, една от тях е и тази през отписване на отговорности от компании, доближени до властта ", съобщи сподели Нинова. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР