Голямата изненада в надпреварата за местни избори – , кандидат

...
Голямата изненада в надпреварата за местни избори – , кандидат
Коментари Харесай

Христо Димитров: Готвим се за балотажа във Варна. Ще има изненади | Според последните данни ”Алтернативата на гражданите” отива на балотаж срещу Портних и разбърква сметките на „сглобката”

Голямата изненада в конкуренцията за локални избори – , претендент за кмет на коалиция „ Алтернативата на жителите ” съобщи, че няма да влиза в никакви сделки и се готви за балотаж. Кандидатурата на един от най-успешните бизнесмени в Морската столица тормози съществено съперниците му и неслучайно офанзивите против него бяха толкоз яростни.

„ Държаха ни вън от социологиите, само че първи що се отнася до клюки. Страхът в редиците на сглобката е доста сериозен и има защо. Нас ни поддържат десетки хиляди души, които познават освен мен, а и сполучливите хора в нашата листа. ГЕРБ и ПП-ДБ доста добре правят оценка опасността и виждаме реакциите им ” – показа Христо Димитров, претендент с номер 24 в бюлетината.
„ Алтернативата на жителите ” организира положителна акция с фокус върху личностите в своята листа. Подредбата на претендентите за общински съветници в листата е направена посредством чоп, като с това от обединението демонстрираха, че всяка от кандидатурите за общински съветници е на потвърден водач с експертиза и капацитет. Сред кандидатите за преференции попадат лекари, адвокати, учители, актьори и потвърдени бизнесмени.

Програмата на Христо Димитров и неговия екип включва редица оферти за възстановяване на икономическия климат, културния живот и градоустройството.

Сред забавните им хрумвания са отделянето на квартал “Виница ” в независимо районно кметство, построяването на зала за модерни изкуства на мястото на “Дупката ” и основаването на незабавни медицински кабинети във всеки квартал.

Като най-съществен инфраструктурен план за града, Димитров показва построяването на дублираща връзка към квартал “Аспарухово ” – опция на Аспарухов мост, която да подкрепи за развиването на южната жилищна зона. Сред другите цели в програмата му попада развиването на индустриална зона, която да усъвършенства бизнес климата в града и да усили вложенията. В резултат от основаването ѝ ще бъдат основани нови работни места и ще се покачат приходите на варненци.

Като най-сериозен проблем от „ Алтернативата на жителите ” показват неефективното ръководство и зависимостите на локалната власт, водещи до крах на града и утежняването на качеството на живот на хиляди хора. Решенията са ясни, припомнят от обединението, ние имаме потенциала, управническия опит и вървим всеки ден на работа.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР