Голямата изненада на US Open Цветана Пиронкова не е виждала

...
Голямата изненада на US Open Цветана Пиронкова не е виждала
Коментари Харесай

Как майчинството промени Цвети Пиронкова

Голямата изненада на US Open Цветана Пиронкова не е виждала сина си в последните две седмици и посвети страхотната си серия до 1/4-финалите на шампионата точно на дребния Александър, откакто стигна до последните осем в Ню Йорк.
, а идната й съперничка се споделя Серина Уилямс, 23-кратната шампионка от Шлема.
 Първите думи на Цвети Пиронкова след изстрадания триумф на US Open Първите думи на Цвети Пиронкова след изстрадания триумф на US Open
Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова разказа като нереално протичащото се на US Open, където тя не стопира да написа своята приказка, к...
„ Не съм го виждала от две седмици. Много е мъчно, става все по-трудно с всеки минал ден. Знам, че ме гледа в този момент и че е горделив с мен – струва си.
Очевидно ставаш друг човек, когато ти се роди дете. Не се фокусираш толкоз върху себе си, а върху детето си. Това е хубаво нещо, допускам.
. Физически познавам тялото си по-добре “, сподели българката.
Тя ще разчита точно на тази резистентност против фаворитката за трофея Серина, която има четири победи от също толкоз срещи с Пиронкова.
 Най-добрите мачове на Цвети Пиронкова през годините Най-добрите мачове на Цвети Пиронкова през годините
Положението в България е " Мачкай, Цвети! ". Нашата сънародничка се показва отлично на кортовете в Съединени американски щати и е изгубила едвам един сет по вр...
„ Тя е популярен първенец и постоянно е чест да играя против нея. Серина е легенда. Физически…психически, тя е доста мощна, има всичко в играта “, изрече се ласкаво Цвети за 38-годишната американка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР