Голямата дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов-Фатик най-сетне намери

...
Голямата дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов-Фатик най-сетне намери
Коментари Харесай

Алекс Тюркмен заби финансов директор

Голямата щерка на починалия под земята необут Филип Найденов-Фатик най-накрая откри любовта. Александра Тюркмен има сериозна връзка с богат французин на име Албърт Виньо, научи само „ Галерия “ от свои сигурни източници.

Ал, както го назовават другари, от години живее в Ню Йорк, където се занимава с хедж фондове. От няколко години е финансов шеф във фонд за здравно обслужване с

баснословно годишно заплащане.

 

Освен с тлъстия си портфейл, Ал може да се похвали и с привлекателна осанка на фотомодел. Той е единствено с няколко години по-възрастен от Алекс и е вманиачен по нея, настояват нейни приятелки.

Тюркмен обаче се старае да резервира връзката си отвън общественото пространство. Мафиотската дъщеря един път към този момент се опари около случката с артиста Явор Бахаров, поради който името й постоянно бе спрягано в светските летописи. След раздялата им Тюркмен се зарече в никакъв случай повече връзката й да не става обществено притежание.

Но до момента в който аферата й с Бахаров бе къса, пък въпреки и бурна, връзките й с Албърт много са се задълбочили. 26-годишната Алекс към този момент мисли за семейство и макар че с французина не живеят дружно, концепцията не й е непозната. Единственото й терзание било, че е прекомерно хубав и евентуално в никакъв случай няма да бъде единствено неин, признала Тюркмен пред приятелки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР