Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея

...
Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея
Коментари Харесай

Щерката на Илиана Раева прекръсти дъщеря си

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, е трансформирала името на единствената си щерка. Брюнетката е прекръстила детето от Емили на Амили.

Промяната на името се е случила преди по-малко от година. Малкото момиченце беше кръстено на дядо си по бащина линия, който се споделя Емил. Славея и таткото на бебето Иван се разделиха към година след появяването на щерка им. По-голямата Сиракова беше зарязана от Иван, който е и татко на единствената й наследница, написа „ Уикенд”.

Разбира се, раздялата се пази в загадка. Брюнетката не желала отрочето й да носи името на дядо си по бащина линия и поради това взела същественото решение да преименува клетото дете.

„ Днес станах баба за повторно! Добре пристигнала, божествена Емили! Нека Бог бди над житейския ти път! Бъди здрава, мощна, добра, мъдра, красива, щастлива, смела и благословена!” – написа на 11 март 2020 година баба Илиана Раева. Детето се подвизаваше с името Емили малко повече от година, само че откакто Иван зарязал Славея, тя си отмъстила, като подала молба за смяна на име пред районния съд. Интересно е по какъв начин съдът е разрешил да се промени първото име на детето поради влошените връзки сред родителите.



„ Най-вероятно парите и връзките са изиграли роля в този проблем. Сигурно са платили на Иван, с цел да се съгласи детето му да си промени името, другояче не може без утвърждението на бащата” – разясняват осведомени.

Наша инспекция сподели, че по-голямата наследница на Сиракови е трансформирала със задна дата всичките си постове в обществените мрежи, където написа името на чедото й.

„ Амили, Честит имен ден, мое благо момиченце. Нека името ти носи наслада, здраве и благополучие. P. S. Името на Амили го няма в православния календар, само че католиците почитат двама светци. Денят на паметта е 10 юли, по същото време се чества имен ден на Амили” – написа при започване на месеца Славея, като по този начин удостовери, че е преименувала наследницата си.

Щерката на спортните ни митове и левскарят Иван Борисов се сгодиха през лятото на 2019 година след едвам няколкомесечна връзка, само че до женитба по този начин и не се стигна. През март 2020 г стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха дружно едвам година след появяването на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови благоприятни условия и поради това по никакъв начин не е харесван от амбициозните Илиана и Наско.

„ Това, че щерка ми е сгодена, не значи наложително женитба. Може и да не се оженят въобще “, разяснява преди време мама Раева и по този начин сподели, че въобще не желае щерка й да подписва брак с Иван. Футболистът се чувствал подтиснат в фамилията, като непрекъснато му се натяквало, че той е никой, няма пари и не може да задоволи капризите на Славея, издават негови другари. Щерката на Сиракови разчита на финансите на родителите си, които пък много пищно си живеят от десетилетия на гърба на федерации и клубове.

Голямата щерка на Наско Сираков е известна с многото си гаджета, които преди години сменяше като носни кърпички. Най-голямата й обич си остава някогашният порно артист Алекс Ломски, който умря преди 2 години. Ломски, който не криеше, че е ром, нашумя около брака си с рускинята от филмите за възрастни Еделвайс, която го вкара в порно промишлеността. Преди 7–8 години джипсито се залюби със Славея Сиракова, като въобще не криеха връзката си. Посрамените Наско и Илиана принудиха наследничката си да се раздели с порно артиста, другояче бяха подготвени да се откажат от нея. Сиракова послуша майка си и татко си, само че горещият ром Алекс Ломски си остана огромната й обич. Преди него брюнетката имаше много мимолетни афери с родни левенти, само че всичките й романси приключваха бързо.

Днес 38-годишната дъщеря на спортните ни митове живее с Амили в Несебър и твърди, че й харесва спокойствието отвън столицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР