Голямата дъщеря на Христо Стоичков изглежда твърдо е решила да

...
Голямата дъщеря на Христо Стоичков изглежда твърдо е решила да
Коментари Харесай

Мика Стоичкова произвежда водка

Голямата щерка на Христо Стоичков наподобява твърдо е решила да се откри за непрекъснато в родината си, откакто години наред живя в Барселона и Маями, разбра HotArena.

Знак за желанията на Мика Стоичкова е най-новият й бизнес.

Футболната наследница е почнала да създава водка, която всекидневно популяризира из профилите си в обществените мрежи Facebook и Инстаграм.

Мика споделя, че алкохолната напитка е направена от най-чистата изворна вода от връх Вихрен. Същевременно първородната дъщеря на Камата менижира и стилния му бранд за спортни артикули, който основа предходната есен. По всичко проличава, че Мика няма желание скоро да се връща във Флорида, където не престават да живеят майка й Мариана и татко й. Припомняме, че точно там тя изживя огромно любовно отчаяние около раздялата с бащата на щерка си - Айкут. 

Освен с водка, Мика се е заела и с друго доходоносно занятие - тя разпродава старите си облекла като за задачата даже е основала страница във Facebook. От фотосите се вижда, че тоалетите й са съвършено непокътнати, а множеството са на цени сред 20 и 40 лв.. Има и по-скъпи, според от марката, като дребна черна рокля се търгува за 170 лева, което си е солена цена за дреха втора ръка, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР