Голямата дъщеря на Бионсе, Блу Айви, е едва на 8

...
Голямата дъщеря на Бионсе, Блу Айви, е едва на 8
Коментари Харесай

Дете, а с кариера: Дъщерята на Бионсе с дебют в литературния свят - озвучи книга с послание

Голямата щерка на Бионсе, Блу Айви, е едвам на 8 годинки, само че към този момент има солидна професионална биография. Към нея преди часове тя добави и още един ред - глас на хитова книга в нейната аудио версия. 

Става въпрос за книгата " Hair Love " на Матю Чери, който пусна къс фрагмент в своя Twitter профил, където можем да чуем по какъв начин се оправя Блу Айви. 

Виж още: Интернет общността vs. Амбър Хърд: Актрисата - обезпокоена от поддръжката за Джони Деп

Всъщност през февруари анимираната версия на книгата завоюва Оскар, а историята споделя за тъмнокож татко, който се учи по какъв начин да прави прически на своята щерка. Въпреки че среща доста проблеми, той въпреки всичко съумява да се оправи с косите на момиченцето и резултатът е прелестен. 

Виж още: Годежните пръстени и звездите: кои се радват на най-скъпите сватбени бижута в света

При връчването на статуетката Матю Чери съобщи, че е значимо да се приказва и за тези татковци - тъмнокожи, млади мъже с татуировки, които можем да забележим всеки ден по улицата и за които елементарно бихме си помислили, че са всичко друго, само че не и любящи татковци. 

Виж още: Звездите, които осиновиха изоставени животинки

Както написахме и нагоре това надалеч не е дебютен план за дребната Блу Айви. Тя се включи в Black is King на Бионсе, а през февруари стана част от връх в Spotify, където небрежно дружно с майка си бяха слушани от над 1 млн. клиенти с песента им Brown Skin Girl. Нещо повече - момичето е измежду създателите на песента. 

Виж още: Звезден дебют: Йоланда Хадид сподели дъщеричката на Джиджи, съпостави я с ангел

Блу Айви се появи за първи път в ария на Бионсе през 2004 година Само два дни, откакто се роди, пък се трансформира в най-младият човек в ранглиста на Билборд. Това стана факт поради Glory, сингълът на Джей Зи. Последваха доста изяви на аления килим, телевизионни шоу стратегии и какво ли още не. 

Изображение: https://www.instagram.com/itsamanuworld/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР