Голямата бойна галавечер ще се проведе пред публика във Варна

...
Голямата бойна галавечер ще се проведе пред публика във Варна
Коментари Харесай

SENSHI добавя нов 11-и дуел в бойната карта на 11-ото си издание в събота

Голямата бойна галавечер ще се организира пред аудитория във Варна на 26 февруари от 19:00 часа

Тази събота, на 26 февруари от 19:00 часа, във Варна следва огромна изненада за почитателите на бойните спортове. Зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта в морската столица ще се трансформира в сцена за гладиаторски борби и доста екшън – тъй като тогава ще се организира новото издание на огромната интернационална бойна галавечер SENSHI. Но това не е всичко!

Вместо 10 дуела, както до момента беше известно, SENSHI прибавя още една огромна борба в бойната си карта и на 26 февруари ще предложи още повече екшън и общо 11 конфликта сред бойни звезди от 13 страни.

В новия дуел ще забележим завладяваща борба сред представител на Иран и Румъния в категория до 80 кг по разпоредбите на KWU Full Contact. В допълнение към това, в бойната карта на SENSHI се оформи и още един доста любопитен дуел сред Естония и Молдова в същата категория.

Освен да се насладят на доста екшън и изненадващи нокаути, на 26 февруари българските почитатели ще могат да поддържат онлайн и своите любимци на кръга. Петима българи ще излязат в конфликта на титаните тази събота. На кръга във Варна ще забележим дуели, в които Европейските WAKO PRO K-1 първенци Едуард Алексанян и Петър Стойков, Световният WAKO PRO K-1 първенец Атанас Божилов, двукратният международен първенец при дилетантите и европейски К1 първенец при експертите Александър Петров и Европейският муай тай първенец Драгомир Петров ще премерят сили против доста съществени съперници.



Кои ще са новите SENSHI първенци – гледайте онлайн тази събота, на 26 февруари, в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за бойната галавечер може да закупите от мрежата на Eventim на цени от 10 и 20 лева

SENSHI ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR, Max Sport 1, онлайн по американската телевизия FITE, както и посредством стрийм на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Рефери и коментатори на огромната бойна церемония още веднъж ще бъдат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Специален посетител, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният деец и първенец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР