Голямата актриса Стоянка Мутафова може да се качи отново на

...
Голямата актриса Стоянка Мутафова може да се качи отново на
Коментари Харесай

Мениджърът на Стоянка Мутафова с извънредна новина за голямата актриса

Голямата актриса Стоянка Мутафова може да се качи още веднъж на сцената още в петък в Сатиричния спектакъл макар незарасналата рана на крайници. Това оповестява „ Монитор “, базирайки се на нейният управител Евгени Боянов, който посещава кралицата на комедията всеки ден. 

Днешното зрелище на „ Г-жа Стихийно злополучие “ на Открита сцена „ Сълза и смях “, в което Стояна би трябвало да танцува и да прави везна, е анулирано, само че вдругиден в „ Столетие мое “ героинята й съгласно режисьорската идея от самото начало се движи с инвалидна количка и неуморната прима се надява, че ще може да се оправи. Всички места в салона на Сатирата са авансово разпродадени и Мутафова държи да извърши уговорката си към своята вярна аудитория, акцентира Боянов.

На 14 август, по време на турне, първата дама на комедията нарани крайници си на изострен детайл от другояче красивата спалня в президентския апартамент в хотел в курорта Албена. След случая тя изигра още няколко представления, само че защото положението й се утежни, идващите паднаха, а актрисата трябваше да прекара към месец във Военна болница. В момента тя към момента усеща дискомфорт и се постанова персоналният й доктор доктор Димитров и здравна сестра да я посещават всекидневно в дома й за промивки, превръзки и така нататък, тъй като сходни рани заздравяват мъчно и крият риск на нейната достолепна възраст. Почти 97-годишната феноменална звезда си дава сметка за това, ето за какво след петъчното излизане на сцена ще си разреши по-дълга отмора за възобновяване. Неотлъчно за нея у дома поставя грижи щерка й – Мария Грубешлиева-Муки, авторка на биографичната книга „ Добър вечер, столетие мое! “, чието интензивно показване в страната също за известно време ще спре.

Духът на забележителната актриса обаче е на висота и за своето завръщане тя се е прицелила в датата 2 февруари 2019-а, когато ще навърши 97 години. За рождения й ден е очакван величествен гала-спектакъл в зала 1 на НДК с присъединяване на голям брой популярни посетители. За тази среща с публиката Г-жа Стихийно злополучие се надява, че още веднъж ще бъде в нормалната си шеметна форма, с която постоянно е радвала генерации фенове.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР