Голяма ВиК авария в Пловдив остави част от града без

...
Голяма ВиК авария в Пловдив остави част от града без
Коментари Харесай

Голяма част от Пловдив без вода заради сериозна авария ВИДЕО+СНИМКА

Голяма ВиК повреда в Пловдив остави част от града без вода.

Заснети фрагменти от надлеза на Скобeлева майка демонстрират сериозната авария в Пловдив.

Говорителят на ВиК – Пловдив Антон Гълъбов съобщи пред кореспондент на, че повредата е извънредно сериозна и се е случила напълно скоро. 

„ Аварията е извънредно неприятна, обиден е въздушник, който зарежда помпената станция. Възможно е огромна част от града да остане без вода. Не мога да дам прецизен период, в който ще можем да отстраним повредата. Проблемът е провокиран от външна компания ”, разяснява той.

Е, очевидно водата в елементи от Пловдив към този момент е спряла, защото обществената мрежа прегря от мнения на вбесени пловдивчани.

" Толкова доста имам за пране, тъкмо в този момент я стопираха водата! Писнало ми е да заставам без вода! ", написа Ради Кръстева.

" Явно на никое място няма вода. Сигурно, тъй като един път в годината пържа риба ", разяснява Нели.

" В целия град няма, а най неприятното е, че ВиК не се ангажира с никакъв период по кое време ще бъде отстранена повредата ", гласи коментар на Иван Димитров.

" Не е наложително да си полуидиот, с цел да си шеф на ВиК, само че несъмнено оказва помощ ", написа пловдивският юрист Тодор Кръстев в профила си.

Читател на GlasNews.bg заяви, че вода няма в " Мараша ", " Тракия " и в " Каменица ", допустимо е обаче да са наранени и други квартали.

Кметът на " Тракия " удостовери за липса на водоподаване в квартала. " При действия покрай линиите на ягодовския надлез е нарушен огромен тръбопровод. На място се уверих, че екипите на ВиК са на терен и ще работят до нейното премахване! ", написа Костадин Димитров на страницата си във Facebook и прикачи фотография от повредата:



Аварийни екипи на ВиК работят по отстраняването на повредата, само че евентуално това няма да стане тази нощ. Eкспертите съветват пловдивчани да се запасят с вероятни количества за питейни и сервизни потребности, защото съответен период за разрешаване на казуса не може да се уточни. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР