Голяма трансформация е настъпила във визията на талантливия Кристиан Костов,

...
Голяма трансформация е настъпила във визията на талантливия Кристиан Костов,
Коментари Харесай

Кристиан Костов се преобрази-стана момиче-Снимка

Голяма промяна е настъпила във визията на надарения Кристиан Костов, който показа и класира България на второ място в състезанието „ Евровизия “.

Той като че ли дефинитивно е решил да мине в тима на джендърите. Така считат неговите фенове след фотографията, която Кристиан си пусна в нета – с розова коса и доста мекушав тип.

Прическата му също прилича дамска.

Певецът се носи с коса до рамената, за още по-екстравагантна визия е поставил розови кичури. Доволен от новата си прическа, той оповестено голям брой фрагменти и клипчета в персоналния си профил, а на тях е нацупил устни като типична плеймейтка.[Трансформация: Кристиан Костов към този момент е жена СНИМКАНовиниИнформация]

Дрехите му също много време са обект на разискване, защото осведомени настояват, че е почнал да носи женски модели и с тях се харесва повече, написа „ Телеграф “.

Хейт групите в България му не му простиха и безусловно за минути заляха фрагментите с отрицателни мнения. Припомняме, че артистът няколко пъти е отскачал до България, запазвайки пътешествията си в безспорна загадка. Причина за това са точно острите нападки в последната година ориентирани към изпълнителя и съответно към екстравагантния му жанр.

Костов бил безапелационен, че не намира нищо необичайно в подбора на облекла и счита за излишно да разяснява тематиката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР