Голяма трансферна бомба се задава в Лудогорец. След като досега

...
Голяма трансферна бомба се задава в Лудогорец. След като досега
Коментари Харесай

Лудогорец готви трансферна бомба

Голяма трансферна бомба се задава в Лудогорец. След като до момента “Орлите ” реализираха главно входящи прехвърляния, взимайки 5 нови играчи, в този момент те са напът да създадат и изходяща договорка. Според изданието Noticiasaominuto, представено от " Меридиан Мач ",не какъв да е клуб, а португалският гранд Бенфика към този момент е приказвал с разградчани за привличането на вратаря Ренан дос Сантос.
 В Лудогорец не чакат празни седалки против Ференцварош
От “Луж ” са попитали непосредствено за цената на бразилеца, а от управлението на “Орлите ” са били безапелационни, че той си има уговорка за откупуване и всеки, който желае да го вземе, би трябвало да я заплати.

Сумата е доста дребна за Бенфика - 2,5 милиона евро, само че пък си е много сериозна за родните стандарти. “Лисабонските орли ” желаят да приключат договорката до 31 август, тъй като на 1 септември клаузата за откупуване скача двойно на 5 милиона евро.

Ренан напълно неотдавна възобнови контракта си с Лудогорец. Той се обвърза с клуба до юни 2022 година.

Понастоящем Ренан даже не е със статут на титуляр в Разград, а първа алтернатива за треньорския щаб е Пламен Илиев.

Освен това клубът разполага още с Хорхе Броун, който обаче не влиза в проектите на треньорите, както и с Владислав Стоянов, който пък още лекува травма. Това значи, че в случай че Ренан си тръгне, евентуално клубът ще му търси незабавно заместител.

В момента титуляр в Бенфика е гъркът Одисеас Влаходимос, който обаче е пред трансфер. Негови запаси са младите Миле Свилар и Иван Злобин.

Иначе се появиха информации, че лисабонци дават 15 милиона евро за вратаря на Ювентус Матия Перин. Той е гласен за първи избор под рамката, а Ренан ще бъде негов подгласник.

В същото време стана ясно, че Лудогорец демонстрира интерес към централния бранител на втородивизионния испански Сарагоса Диего Вердаска, написа Elperiodicodearagon.

Той е мощно мечтан и от евентуалния противник на Левски в Лига Европа - АЕЛ Ларнака. Кипърците даже са изпратили оферта за 22-годишния защитник, само че тя не е била призната, точно тъй като Лудогорец се е появил на сцената.

Оферта към Вердаска има и от още един гръцки тим, както и от Тондела. Португалецът е младеж на Порто, само че играе в Сарагоса от 2017 година и е корав титуляр.

От неговия контракт с испанците остава още една година, което значи, че прехвърлянето в Лудогорец няма да излезе повече от 1 милион евро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР