Голяма трагедия покоси семейството на голмайстора на Етър и Първа

...
Голяма трагедия покоси семейството на голмайстора на Етър и Първа
Коментари Харесай

Бащата на голмайстора на Етър Даниел Младенов е удавилият се в язовир Дренов дол

Голяма покруса покоси фамилията на голмайстора на " Етър " и Първа лига през сегашния сезон Даниел Младенов - стана ясно, че неговият татко Венцислав е удавилият се в язовир " Дренов дол ", оповестява " Монитор ".

Трагедията се разиграва в неделния ден, когато дългогодишният избавител Венцислав Младенов отива с група другари на язовира край Кюстендил. Около 15.30 часа през вчерашния ден той ненадейно изчезва, а първи сигнал подават на тел.112 неговите другари. " Хората не са видели да се дави, просто внезапно мъжът е липсващ от погледа им. Линейката е пристигнала безусловно 5 минути след подаването на сигнала, само че от Венцислав е нямало и диря “, разясниха служители на реда, които са направили оглед в региона. Чак в понеделник водолази от ГДБПЗН съумяват да извадят тялото на Венцислав.

" Трупът е закаран за аутопсия. Едва по-късно ще стане ясна повода за гибелта. Възможно е да му е прилошало, само че все още можем единствено да гадаем “, разяснява и представителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Запознати с водоема разясняват, че язовирът е доста подъл, защото след несъмнено разстояние от брега, дълбочината внезапно се усилва, а водата става ледена и напряко смразява кръвта на човек. „ Възможно е тъкмо заради тази причина сърцето на Венци да е спряло и той да е потопен “, разясниха кюстендилци.

През последните 3 дни пък това е втора жертва, която гълтам водите на неохраняеми водни обекти в Кюстендил. Въпреки множеството предупредителни табели кюстендилци не престават да се разхлаждат в необезопасени за задачата места. Преди три дни гибелта си откри и 49-годишният Любомир Велинов, който се удави в частен водоем в кюстендилското село Вратца. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР