Голяма трагедия е сполетяла велосипедиста, който преди две седмици тежко

...
Голяма трагедия е сполетяла велосипедиста, който преди две седмици тежко
Коментари Харесай

Скръбна вест: Зверската катастрофа на Тракия взе жертва

Голяма покруса е сполетяла велосипедиста, който преди две седмици тежко катастрофира на автомагистрала " Тракия ". Любомир Пенов не е съумял да се пребори за живота си и е умрял. Това излиза наяве от пост в обществените мрежи, написа " Флагман ".

" Скъпи другари, 

Благодарим Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), че бяхте с нас и ни подкрепяхте в тежките дни на вяра и битка за живота на нашия Любо. Душата му избра да отпътува от този свят и да остане вярна на всичко, с което той живя - независимост, лекост, истина. Вярваме, че той е в близост и ще бъде жив в сърцата ни, където ще пазим вечно едно особено, голямо място с неговото име- Любо.  Лек да ти е пътя.....

Да го изпратим всички с любов на 04 май 2018 година от 12 часа /петък/ в Храм „ Рождество Христово “, ул. „ Филип Аврамов “, кв. Младост 3 (срещу Патиланци) Димана и Елица ", написа в профила му.

Припомняме, че колоездачът бе съществено потърпевш в резултат на удар в ограждения. Инцидентът е станал на 18 км от автомагистралата в посока София. Междувременно четири коли се удрят една в друга, а повода за това е отвличането на внимание на водачите поради падналия велосипедист.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР