Голяма среща за бъдещето на Левски ще се проведе във

...
Голяма среща за бъдещето на Левски ще се проведе във
Коментари Харесай

Силните хора в Левски се събират на важна среща

Голяма среща за бъдещето на Левски ще се организира във вторник. Тя ще се състои в столичен хотел, написа " Тема спорт ".

Сбирката е била планувана за тази седмица, само че в последна сметка е била отсрочена. На нея ще участват притежателят Наско Сираков, изпълнителният шеф Иво Ивков, ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров, босът на компанията, спонсорираща клуба - Мило Борисов, Димитър Костадинов - представител на сдружението " Левски на левскарите ", както и водещи фигури от фенските фракции.

Ще бъде коментирано настоящото финансово положение на клуба, който макар че стартира да генерира огромни доходи, към момента е застрашен от банкрут. Най-належащо в този момент е да стартират да се покриват задълженията към Национална агенция за приходите.
 В Португалия настояват: Европейски гранд пожела Билал Бари
В Португалия настояват: Европейски гранд пожела Билал Бари

Търсели попълнения от " странни " шампионати

Преди време изпълнителният шеф Иво Ивков бе показал, че до края на годината задачата е да бъдат преведени на Националната организация по приходите най-малко 2 млн. лв.. А по-късно ще могат да се водят диалози за предоговаряне на изискванията, по които да обслужва насъбраните през годините невнесени суми.

Няма по какъв начин да бъде подминат и въпросът за интереса от страна на задграничната компания " Юнайтед груп " за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Разговори сред двете страни вървят още отпреди финала за Купата на България против ЦСКА (1:0). И за момента има деклариран интерес за придобиването на клуба. Развръзка би трябвало да има до Нова година.

Анонсите са, че при промяна на собствеността задълженията на Левски ще бъдат погасени от новите босове, като ще стартира и строителство за довършването на " Георги Аспарухов ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР