Голяма скала се е стоварила върху Лада Нива на улица

...
Голяма скала се е стоварила върху Лада Нива на улица
Коментари Харесай

Скала затисна Лада Нива на улица в Смолян

Голяма канара се е стоварила върху " Лада Нива " на улица " Миньорска " в Смолян. Скалата е паднала през нощта, регионът е отцепен със сигнална лента.

Автомобилът е бил паркиран на улицата. За наслада скалата се е откъснала през нощта и няма потърпевши хора, вредите по автомобила, обаче са огромни.

Това е втори случай през днешния ден на паднали скали върху автомобил в Смолянско, след изобилните дъждове в района през вчерашния ден.

Припомняме, че скали паднаха тази заран върху движещ се автомобил по пътя Мадан-Смолян, при разклона за село Лъка. Скалите се стоварили върху лек автомобил " Мазда " с кърджалийска регистрация. Инцидентът е покрай друго свлачище, което стана през 2018 година и от този момент не е разчистено. На мястото на новото свлачище придвижването през днешния ден краткотрайно се реализира в едната лента за придвижване и се контролира от пътната полиция.

В колата са били бременна жена и майка й. Те пътували от село Бял извор за Смолян. Скалите се изсипват върху предницата на автомобила им и провокират отварянето на въздушната възглавница, която е омекотила удара при бременната жена. Двете дами съумяват да излязат от автомобила, като се отървават единствено с уплах. Бременната жена има единствено леки охлузвания на главата. " В положително положение е дамата, няма заплаха за плода, на домашно лекуване е ", сподели доктор Благоева от Спешно поделение в Смолян.

Свързани вести Скала се срути върху кола с бременна жена по пътя за Мадан
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР