Голяма рядкост е някоя популярна личност да няма официален профил

...
Голяма рядкост е някоя популярна личност да няма официален профил
Коментари Харесай

Джиджи Хадид ползва таен профил в TikTok

Голяма необичайност е някоя известна персона да няма формален профил в най-малко една от многото обществени мрежи, само че е реалност: към момента има и такива.

Все по постоянно събитие се оказва звездите да имат формален профил, в който споделят фотоси и видеа, само че в това време да разполагат и с скришен подобен, в който единствено те знаят какво се случва.

Оказва се, че Джиджи Хадид е измежду хората с секрети профили. Моделът е на корицата на списание InStyle за месец март, от където разбираме и за тайния й профил в TikTok.

Тя разкрива единствено, че в този профил не споделя нищо и не следва хора, които познава. За какво тогава ѝ е сходен профил, питаме се ние... Но Джиджи Хадид има много добър отговор и на този въпрос.

В тайния си профил в TikTok Хадид гледа и харесва единствено видеа, които са ориентирани към млади майки и деца. В изявлението моделът споделя още, че няма самообладание щерка ѝ Кай да порасне задоволително, с цел да я научи да кара ски, тъй като самата тя се е научила още в ранна детска възраст.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР