Голяма разлика в годините между съпрузи не е толкова рядко

...
Голяма разлика в годините между съпрузи не е толкова рядко
Коментари Харесай

Когато Милияна се родила, Милойка бил вече пенсионер

Голяма разлика в годините сред съпрузи не е толкоз рядко нещо, изключително когато става дума за известни хора от арт средите.
Милойко Божич /74 г./ от село Пилатовичи и неговата Милияна Богданович /21 г./ от село Лучане в Сърбия не спадат към тази категория, само че привлякоха вниманието на медиите поради задачите 53 година разлика във възрастта си. Както написа „ Курир “, това въобще не пречи на тяхната обич, за която приказват с горделивост и скоро ще се оженят.
През последните дни двамата обикалят булчинските магазини и когато се разхождат из град Пожега, хората се обръщат след тях и доста постоянно ги разясняват на глас, само че те не дават ухо на злите мнения и насмешки.

Когато Милияна се е родила, Милойко към този момент е бил пенсионер. През целия си живот е работил в Белград, само че когато се пенсионирал, се върнал в родното си село. И там напълно ненадейно му се случила огромната обич с Милияна.
„ Сватбата е планувана за 7 септември и с неспокойствие чакаме да узаконим любовта си с брак. Първо ме притегли по какъв начин наподобява физически. Не обичам младите момчета, постоянно съм харесвала по-възрастни мъже. За годините си той действително наподобява чудесно. Не ме интересува кой какво мисли и приказва, Микан /както нежно го нарича/ го познавам цялостен живот, съседи сме и съм ходила при него да го виждам, когато беше болен, тогава се роди любовта ни “, споделя Милияна.

Тя си спомня по какъв начин са се срещнали: „ Познавам го от дребна. Когато бях на 17, съвсем 18 години осъществихме по-близък контакт, започнахме да излизаме. Малко се влюбих, по-късно и той. Имахме връзка към една година. Когато се разхождахме дружно, всички ни заглеждаха, беше необичайно. Като атомна бомба гръмна новината. После се разделихме, не знам за какво. Не желаех да му се обаждам и той на мене. Тогава се случи, че трябваше той да си направи интервенция на сърцето, да му слагат байпас. В оня миг нямаше кой да му помогне. Предложих да направя това на драго сърце, без никакво обвързване, другарски, да почистя къщата, да направя закуска.

Но не можах да устоя на неговата непосредственост и се роди огромната обич “, споделя Милияна.

Милойко е опериран през декември, а след интервенцията му към този момент никой не може да ги раздели с Милияна. Освен за женитба двамата приказват и че желаят да имат деца – не са се разбрали какъв брой, само че са сигурни, че ще имат.

На Милияна й е ясно, че хората се съмняват в любовта им и мислят, че тя е с него от някакъв интерес. Злите езици обаче не я интересуват.

„ Мнозина мислят, че със с него заради някакъв интерес, само че всичко е най-обикновено. Нямаме проблем и да кажем, че приходите му са общо 50 000 динара /425 евро/. Двамата живеем в нашия дървен дворец, тук и ще презимуваме, а през пролетта ще стартираме ремонт на къщата, която Микан от дълго време е построил – тя е напълно елементарна, без никакъв разкош “, твърди Милияна и прибавя, че за нея е най-важно фамилията й да одобри нейния избор, а от приказките в селото не се интересува.

„ Моите познават Милойко цялостен живот като добър човек. Дядо нямам нито от страна на татко ми, нито на майка ми. Баба ми, която живее в Белград, не споделя нищо. Майката на баща, с нея живеех тук в селото, не е споделила на никого нищо отрицателно. Майка ми не желае да го покаже, само че мненията я засягат повече от мен, тя познава Милойко, нашата връзка в никакъв случай не й е пречела, единствено в този момент не може да повярва какви мнения има “, споделя Милияна за сръбския „ Телеграф “.

Освен това тя възнамерява скоро да стартира работа. Завършила е гимназия, не се срами от каквато и да е работа – в някое кафе или магазин.

Влюбеният Милойко удостоверява всичко, което споделя бъдещата му брачна половинка Милияна и прибавя, че не е и предполагал, че на тези години може да му се случи такава обич. „ Кой може да е очаквал, че по този начин ще се влюбя. Привлече ме нейната положителната и хубост “, споделя 74-годишният мъж.

Инфо: Днес.БГ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР