Голяма промяна в професионален план настъпва за фолкпевеца Константин. Той

...
Голяма промяна в професионален план настъпва за фолкпевеца Константин. Той
Коментари Харесай

Шок в Чалгата! Константин заби шут на Пайнер

Голяма смяна в професионален проект настава за фолкпевеца Константин. Той е решил да поеме по нов път и единствено времето ще покаже дали крайните дейности, които подхваща, ще бъдат за положително или неприятно.

Чаровният реализатор се разделя с издателите си от " Пайнер ". Новите си планове ще продуцира самичък, а почитателите му ще могат да ги гледат в конкурентната на димитровградската телевизия. От 2 години Коцето няма контракт с огромната музикална компания, само че продължаваше да работи както до момента.



Вече му писнало да му се постанова от горната страна по кое време и къде ще пее, какви песни да прави и по кое време да ги издава, къде да се появява и къде не. От няколко години той развива сполучливо странични бизнеси и пеенето му е просто занимание. Иска да върви по участия, когато му е на сърце и душа пожелае. И към този момент ще прави тъкмо това.

Предвид обтегнатите връзки сред Константин и инж. Митко Димитров, стана ясно и отсъствието му от концерта по случай 17 години телевизия " Планета " в зала " Арена Армеец " при започване на декември. Още тогава нещата са вървели към разлъка. Коцето има към този момент поети участия от компанията до юни месец, които ще си извърши според предварителните ангажименти, след което минава към самопродуциращите се реализатори.



Носи се слух, че дори възнамерявал да основе нова музикална компания и да продуцира млади гении. Тепърва следва да забележим до каква степен ще се развие тази негова концепция и дали ще задържи позициите си във фолка без сериозния тил на Митко Димитров.

С напускането му от " Пайнер " връхлита различен въпрос - какво ще се случи с дискотеката му в Студентски град и влошените връзки с боса на компанията ще окажат ли въздействие на програмата за участия на реализатори в неговия клуб, написа блиц. Напълно е допустимо " Пайнер " да спре звездите си от изяви в клуба на Константин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР