Голяма промяна в покупките на индийски петрол миналия месец от

...
Голяма промяна в покупките на индийски петрол миналия месец от
Коментари Харесай

Несъстоял се жест на добра воля: Индия търгува нефт с Русия, а не със Саудитска Арабия

Голяма смяна в покупките на индийски нефт предишния месец от Русия към Саудитска Арабия, която беше изтълкувана от мнозина на международния петролен пазар като знак за благосклонност за Вашингтон, надали ще продължи. Индия продължава да си сътрудничи с Русия в няколко основни бранша като енергетика, промишленост и даже защита.

Мащабът и обсегът на завоя към Руската федерация (срещу САЩ) е много впечатляващ. Саймън Уоткинс, експертен анализатор на енергийния пазар, написа за ресурса OilPrice.

Според специалиста е малко евентуално някакъв нов модел на покупки от Индия да се резервира, а даже и да се резервира, Саудитска Арабия и Русия към момента си сътрудничат прекомерно тясно на петролния пазар, че да дадат на Съединени американски щати повече въздействие върху петролните потоци по света и международни цени.

Конкретно, Индия е получила 877 400 барела дневно от Русия през юли, към 7,3% по-малко, в сравнение с през юни, до момента в който вносът на нефт на Индия от Саудитска Арабия се е повишил през същия месец до 824 700 барела дневно, което е нарастване от 25,6% по отношение на юни. Според търговците това е най-големият размер нефт, доставен от Саудитска Арабия за Индия за последните три месеца.

Много специалисти одобриха тези индикатори като повратна точка и жест на благосклонност от Ню Делхи към Вашингтон като част от опита на Америка да усъвършенства връзките си с Индия.

Експерти от промишлеността обаче побързаха да разсеят насладата на задграничните си сътрудници: жест на благосклонност или завой на запад от Индия не се състоя, азиатската страна към момента търгува мощно с Русия, а не със Саудитска Арабия.

Всичко се дължи на положителното качество на съветските първични материали и огромната отстъпка, която не се предлага при закупуване на нефт от близкоизточното царство. Евтинината е основен фактор, изключително за Индия.

" Като цяло проектите на Вашингтон за Индия се сринаха поради огромна, многостранна договорка с Русия. Сега се изпариха и очакванията за Саудитска Арабия. " Превключване " на покупките не се случи ", - Уоткинс сподели най-после.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР