Голяма промяна изненада феновете на Люси Иларионов и дългогодишната му

...
Голяма промяна изненада феновете на Люси Иларионов и дългогодишната му
Коментари Харесай

Люси Иларионов и Ани Хоанг фалираха и се изнесоха

Голяма смяна изненада почитателите на Люси Иларионов и дългогодишната му другарка - поп фолк певицата Ани Хоанг. Оказа се, че се е наложило двамата бързо да си стегнат куфарите и да се реалокират в ново жилище.

Двойката към този момент живее в столицата, в жилището, станал известен около абсурда сред режисьора и ЧЕЗ през 2021 година До решението да изоставен къщата на виетнамката в град Елин Пелин се е стигнало след продажбата на локалния им ресторантьорски бизнес.

Семейното заведение за бързо хранене претърпя два фалстарта. Люси отвори порти на 12 март 2020 година, а ден по-късно оповестиха изключително състояние поради разпространяващия се COVID-19. Двойката загуби над 100 хиляди лева. След това те се пробваха да съживят начинанието си, разнасяйки пици, само че без триумф. Преди месеци Иларионов стартира да търси нов притежател, с концепцията да продаде бизнеса и обзавеждането.

Според осведомени, той  най-накрая осъществил задачата си, а с облагата е покрил част от заема си. Интерес е предизвикало обзавеждането, в известния жанр Дисни, по концепция на Хоанг, която смяташе, че бързо местенцето им ще се трансформира в No1 - от една страна, тъй като ще предлага вкусна храна, от друга - тъй като е в непосредствена непосредственост до гимназията в градчето.

Миналатa година Люси даде да се разбере, че въпреки да не живee в жилището си, прякo следи измененията в и към постройката. Той и съседите му събраха сумата от 10 000 хиляди лева, с цел да изградят чисто нов тротоар. Това, което вбеси живеещите, бяха дейностите на енергото, чиято работна група разби пътеките, с цел да пусне кабели, и захвърли плочките в поддържаната пред кооперацията градинка. Очаквано след врявата, която се подвигна от страна на режисьора, вредите бяха възобновени, написа " Галерия ".

Двамата живеят в разкош, без значение, че имат отговорности към банката. Интериорът им съблюдава едни от последните и нашумели трендове, а декорът е събиран през годините и следовател- само че прочувствен за знаменитостите
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР