Голяма новина дойде от Германия за най-добрия ни боксьор Кубрат

...
Голяма новина дойде от Германия за най-добрия ни боксьор Кубрат
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с разтърсваща новина

Голяма вест пристигна от Германия за най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев. Авторитетното немско издание „ Билд “ популяризира информацията, че в щаба на родната звезда се завръща именитият немски треньор Ули Вагнер.

Двамата работеха дълго време дружно. 81-годишният експерт, основал редица международни първенци, за последно беше в щаба на Пулев за мача му против Антъни Джошуа през 2020 година Тогава обаче, в разгара на пандемията от КОВИД-19, Вегнер се разболя от вируса по време на подготвителния лагер и се прибра в Германия. Пулев също бе болен ог ковид в седмицата преди мача. Той обаче съумя да се излекува преди самия конфликт, който загуби с нокаут в 9-ия рунд. Именно след този мач Вагнер реши да се отдръпна. Оттогава Кобрата разчита само на американския треньор Ибн Кейсън. Самият Вегнер пък неотдавна претърпя сърдечна интервенция и никой не вярваше, че се върне в бокса като треньор и то на тази възраст.

Новината за Кубрат Пулев и Вангер идва единствено дни преди конфликта на българина с Махмуд Чар на 30 март в „ Арена Армеец “. Двамата ще се бият за международната купа в WBA. „ Това е завръщането на годината! Вегнер ще се грижи за последната фаза на подготовката на Пулев. Той ще седи край кръга по време на борбата против Чар “, написа „ Билд “, представен от „ Мач Телеграф “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev)

Източник: sportal.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР