Голяма изненада предизвикаха последните снимки на Галка от Каризма“, които

...
Голяма изненада предизвикаха последните снимки на Галка от Каризма“, които
Коментари Харесай

Галка от Каризма поднесе гореща лятна изненада със снимки-Ето новият й приятел, когото вече не крие

Голяма изненада провокираха последните фотоси на Галка от „ Каризма “, които помести в своя Инстаграм профил. На тях се вижда кое е новото й гадже.

Бившата дуетна половинка на Миро от дълго време не приказва за персоналния си живот, само че този път направи изключение и разкри кой е мъжът до нея.

След скандалната разлъка с поп идола Миро, Галка стартира да обикаля разнообразни страни и да търси щастието. Намери го в Лондон, където се нарежда за по-дълго. 

Тя наруши мълчанието по отношение на персоналния си живот и зарадва почитателите си с изненадващи селфита с нов мъж. Певицата и непознатият Алексей споделиха съкровен миг на тераса в Лондон. Двойката се любува на сантиментален залез, наметнати с одеялце. На фона на бляскащия град влюбените гълъбчета надигат чаши пред запалена свещ.

Изненада е, че въпросният мъж приказва български в едно от клипчетата, на които театралничи с Галка. Но от профила му става ясна, че също живее в Англия и споделя пристрастеността с пътешествията на Галка. Нейни близки стискат палци този път нещата сред тях да се получат и най-сетне Галка да се задоми и да свие фамилно гнездо.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР