Голяма група за незаконна търговия с оръжие и боеприпаси е

...
Голяма група за незаконна търговия с оръжие и боеприпаси е
Коментари Харесай

На прицел: Разбиха банда за търговия с оръжие

Голяма група за противозаконна търговия с оръжие и муниции е била разрушена след акция на ГДБОП под управлението на профилираната прокуратура в сряда и четвъртък във Врачанско. Тарторът е 57-годишният Тихомир Нинарски, с прякор Тихия, от Козлодуй, оповестява BulNews. Той е родом от Рудозем, живял е в белослатинското село Галиче, след което се мести в Козлодуй. Лежал е в пандиза и по други присъди.

В четвъртък още веднъж е хванат за търговия с оръжие и муниции. Нинарски е бил следен и следен от ГДБОП през последните два месеца. Подставени лица даже са му изпращали клиенти, които са купували от него оръжие.

Нинарски ще се снабди и с обвиняване за лихварство, откакто при обиските у него са открити огромно количество пари и описи с длъжници.

Задържан е с минимум още трима от бандата, като при осъществените обиски на парцели в Козлодуй, Бяла Слатина и селата Хърлец, Гложене, Бутан и Търнава от ГДБОП откриха огромно количество револвери, автомати „ Калашников “, картечни револвери и боеприпаси за тях. Претърсвания са били извършени и в Монтанско.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР