Голяма гавра с ефира и зрителите е подборът на новите

...
Голяма гавра с ефира и зрителите е подборът на новите
Коментари Харесай

Първият участник в Биг Брадър е ясен, но зрители бойкотират шоуто

Голяма подигравка с ефира и феновете е подборът на новите участници, които ще вземат присъединяване във формата
Новият сезон на " Биг Брадър " се обрисува да бъде същинско извращение, което несъмнено би трябвало да бъде спряно ефир още преди да е стартирало. За това издават визитките на първите участници, които се борят за вота на публиката и кой от тях да прекрачи прага на най-известната къща. 

Вече е явен първият финалист, който ще има шанса да стане прочут с присъединяване си в " Биг Брадър ". А феновете на малкия екран са в потрес и се надяват най-малко шоуто да се излъчва в късен час, с цел да могат да опазят децата си от това извращение. 

Моделът Бо е първият финалист в новия сезон на " Биг Брадър ". Но не става въпрос за самото предаване, а за кастинга кой да взе участие в риалити шоуто.

" Бо е първият седмичен финалист, който ще взе участие във финалното гласоподаване и е на крачка от това да влезе в Big Brother. Моделът от София получи най-голяма поддръжка от вас, почитателите на Big Brother, в първата седмица. Новите 4 претенденти ще бъдат показани в понеделник (23.09) и гласуването за тях ще бъде отворено до събота (28.09) в 12:00 часа. Финалното гласоподаване ще продължи 24 часа и ще стартира на 6 октомври в 00:00 часа до 23:59 часа ", оповестиха от формалната страница на шоуто.

Зрителите се надяват, че останалите участници няма да бъдат психологично заболели, каквито са досегашните кандидати за влизане във формата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР