Голяма е вероятността водещият на предаването 120 минути“ Светослав Иванов

...
Голяма е вероятността водещият на предаването 120 минути“ Светослав Иванов
Коментари Харесай

Връща ли се Венелин Петков на шефското място в bTV?

Голяма е вероятността водещият на предаването „ 120 минути “ Светослав Иванов да заеме овакантения от Антон Хекимян управителен стол в „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV.

 

Мълвата из коридорите на медията носи все по-усилено, че точно смуглият публицист ще го заеме началническото място в нюзрума. Запознати даже настояват, че Иванов към този момент е постигнал сделка с висшия мениджърски екип на малкия екран. Очакванията са, че формалното му предопределение на този пост ще се случи в първите дни след Нова година.

 

Към момента отделът се оглавява от германеца Ралф Бартолайт, който е изпълнителен шеф на „ bTV медия груп “. Из коридорите на медията се носи, че Светослав Иванов надалеч не е единственият вид за началник на основния отдел, само че е съвсем несъмнено, че новият шеф ще е от средите на bTV, защото управата на малкия екран е обезпокоена да не се стигне до ненужно напрежение в нюзрума.

 

Твърдеше се, че Венелин Петков е пред завръщане в медията, защото неколкократно е бил засичан на среща с Бартолайт, само че тази информация бе посрещната на нож от съвсем всички работещи в медията, които пазят неприятни мемоари от него. Стигна се до такава степен, че се наложи шефовете персонално да опровергаят този слух. 

 

 

Другото известно име, което се спряга интензивно за овакантения шефски пост е това на кореспондентът от Париж и Барселона Десислава Минчева. Тя обаче не изгаря от предпочитание да се завърне трайно в София, защото брачният партньор й Оливие е французин, работещ в Париж като режисьор към радиопредаване. Фактът, че Минчева е от няколко дни в София подхранва в допълнение мълвата.

 

Не е изключено Минчева и Иванов да ръководят взаимно, разясняват в медията. Освен това неуморната русокоска е доста харесвана от шефовете на малкия екран, защото за разлика от Иванов има опит в ръководството на новинарски екипи. Тя обаче не познава в елементи политическата и злободневната конюнктура в страната.

 

Слуховете носят, че в началото от медията са отправили покана към Люба Ризова, която се отдръпна през 2014 година от малкия екран, само че тя изрично е отказала да се върне. Запознати напомнят, че по нейно време новините бяха решителен водач, като с изключение на висок рейтинг имаха и тежест в обществото – нещо, което от дълго време не е по този начин.

Постът бил препоръчан и на продуцентката Виктория Бехар, само че тя също отклонила предлагането.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР