Голяма е вероятността съвсем скоро Украйна да получи изтребители F-16,

...
Голяма е вероятността съвсем скоро Украйна да получи изтребители F-16,
Коментари Харесай

Ген. Мили: Украйна скоро ще получи изтребители F-16

Голяма е вероятността напълно скоро Украйна да получи изтребители F-16, който са извънредно нужни на страната, с цел да се опълчи на съветската експанзия. 
 
Това съобщи в изявление за йорданската телевизия Al-Mamlaka ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете ген. Марк Мили, представен от УНИАН.
 
Мили сподели, че контраофанзивата е изправена пред тежки съветски подкрепления, които са разполагали с доста месеци, с цел да приготвят минни полета, изкопи и танкови трудности " драконови зъби ", които той дефинира като " доста комплициран набор от отбранителни мерки ", през които украинците минават.
 
" Украинците към момента имат забележителна бойна мощ; това към момента не е завършило ", сподели той. " Така че мисля, че е прекомерно рано да се каже дали (контраофанзивата) е съумяла или провалила ".
 
" Ясно е, че има непълен триумф към днешна дата. Сега скоростта, с която се развива офанзивата, е по-бавна, в сравнение с допускаха проектите ", добави Мили в изявлението в Аман.
 
Украинските сили се образоват интензивно в разнообразни елементи на Европа за " командване и надзор на настъпателни обединения и комбинирани оръжейни маневри и за превъзмогване на комплицирани трудности, които ще укрепят качествата им ", сподели четиризвездният военачалник от американската войска.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР