Голяма е вероятността от наводнения и сериозни бури до 21

...
Голяма е вероятността от наводнения и сериозни бури до 21
Коментари Харесай

Астролог прогнозира бунтове и големи изкушения, кораби може да потънат

Голяма е вероятността от наводнения и съществени стихии до 21 юни, предизвестява Филип Филипов

Възможни са съдбоносни събития в идващите дни Може да се стигне даже до протести и всеобщи митинги на най-бедните обществени среди по целия свят, предизвестява астрологът Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. Прогнозата му за пагубния трус в Турция 18 дни преди земята да се разтресе, също се оказа точна. 

„ До 22.06 Сатурн е стациорнарен и това въздейства мощно върху живота на хората и събитията по света. Тази планета е една от най-мощните в Слънчевата система. Тя ръководи следните тематики в живота: мъдростта, осъществяването на задачата ни в живота, ориста, кармата, ценностната система, философско-научната визия, строителните и миньорските действия, старейшините, учените, монасите, обществено слабите, старите хора, философската мисъл и научното развиване на индивида и народите, границите и структурите на страните. И по всички тези тематики може да има внезапни и изненадващи промени ”, написа астрологът във Facebook.

Той предизвестява, че са вероятни внезапни промени в живота, здравето, виталния статут или специалността. 

Според него събитията, които в този момент се случват са в пъти по-мощни от тези, които са налице по време на ретроградния или стационарен Меркурий. 

“До към 15 юли в небето се случва много необичайно комбиниране сред Венера, Марс и Лилит, като то ще извънредно интензивно както по време на идващото Новолуние, по този начин и по време на последвалото Пълнолуние, като на 22.06+-3 дни то ще кулминира заради спомагателното въздействие на Луната ”, изяснява астрологът-физик.

“В практиката съм забелязал, че съюза на Марс и Венера е мощно прочувствено и наситено с мощна сила комбиниране, тъй като Мъжката и Женската планета се съчетават в едно ”, прибавя той.

“Интересното в тази ситуация е, че това в този момент се случва освен в съвпад със половата и кармична лунна точка - Лилит, само че и по време на Максималната бляскавост на Венера, която се осъществя на 9.07 +- 7 дни. Това демонстрира доста мощни любовни, сърдечни, прочувствени процеси, които би трябвало да са вярно позиционирани и ориентирани, с цел да не се объркат силите при тяхното разбъркване, което може да сътвори неправилни кармически процеси ”, разкри Филипов. 

„ За страдание в практиката си съм имал няколко случая, когато този троен съвпад в персонални хороскопи на хора е посочил огромни действителни инциденти на любовен и полов проект, което е знак, че хората би трябвало да се защищават от крайности по това време. Не предлагам да се стига до ексцесии, крайни страсти, рискови обстановки на сърдечен, прочувствен, любовен или полов проект, тъй като това може да има не положителни последици ”, прибавя той.

„ Възможни са огромни изкушения, извънредно отрицателни феномени и демонстрация на принуждение и грубост. Това е налице с доста огромна мощ в интервала 22.06+-3 дни, само че в по-широк диапазон това важи също в интервала 18.06-08.07. Около 22.06 - седмица по-рано и седмица по-късно са вероятни престъпни прояви и похищения от полов порядък, и хората, които имат това комбиниране на значими места в техните хороскопи би трябвало да се пазят и да бъдат деликатни, с цел да не попадат в извънредно рискова среда “, разяснява астрологът. 

“Трябва да обърнем внимание на обстоятелството, че квадратурата сред Нептун и съответствува на Новолунието проектира себе си на три места по Земята: 111 изт.мер.+-3 градуса, 71-66 зап.мер., Североизточна Испания и ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 23 изт.мер. +-2 градуса, което като зона включва целия район от Белград, Скопие, София, Атина в това число до Пловдив, предизвестява той.

“Във всичките тези области и отвесния линии по лицето на Земята вероятността от огромни наводнения и проблеми с водната буря и съществени стихии, а в океаните и моретата потъвания на кораби през идващите дни и Лунен месец са доста евентуални и най-много към датите: 16-21.06, 25.06+-2 дни, 3.07+-2 дни, 8,12,15.07 +- 1 ден, а съществени стихии със светкавици и град може да се осъществят с изключение на на описаните дати, само че и в интервалите: 21-27.06,  29.06-6.07, 11-14.07 ”, написа Филипов.
 
:Сеизмичен риск е налице по-сериозно по отношение на зоните: Нова Зеландия, 146, 111 изт.мер., Тибетското плато (84-88 изт.мер), 73 изт.мер., Централна и Западна  Турция, Алжир (4 изт.мер.), Североизточна Испания, Доминиканската република, 66-72 зап.мер., Западна Куба, Никарагуа, Коста Рика, Мексико(най-вече Сев. и Южн.Мексико), Съединени американски щати в региона към Лас Вегас, Феникс, Лос Анджелис, Западното крайбрежие на Канада северно от Ванкувър, както и 176 зап.мер ”, прибавя той. 

“Във времето рискът е сериозен в интервала 17-24.06 заради мощната гравитационна мощ на 3 основни обекта в Слън.система, както и 3.07+-2 дни, 7 и 11.07+-1 ден. За страдание през Крим, Киев, Минск и Вилнюс минава линия на разрушителна изява на лудостта на войната и сериозна заплаха от радиация, която откровено се надявам да се осъществя единствено в стандартен смисъл, а не в нещо по-сериозно ”, посочи астрологът. 

“Идващият месец не е извънредно рисков като обща картина, само че хората с сензитивна душeвност, ората с лабилно здраве и хората, които ще минават през някакви прегледи или медицински процедури би трябвало да бъдат извънредно деликатни, да не подхващат никакви рисковани действия за себе си и околните си, а процедурите, които са нужни да се ревизират по няколко пъти ”, прибавя той.

“Употребата на алкохол и наркотични субстанции през идващия лунен месец ще крие огромна заплаха за хора, които са наранени отрицателно от Новолунието, Нептун, Марс и Уран ”, предизвестява астрологът. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР