Голяма е опасността първият двубой между Хамрун Спартанс и Левски

...
Голяма е опасността първият двубой между Хамрун Спартанс и Левски
Коментари Харесай

Нито една българска телевизия не е обявила, че ще предава Хамрун Спартанс - Левски

Голяма е заплахата първият дуел сред Хамрун Спартанс и Левски от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите да остане " на мрачно ", написа " Тема спорт ".

До момента нито една българска телевизия не е оповестила, че ще предава срещата от малтийската столица Ла Валета. Мачът е на следващия ден от 20:30 часа, като от УЕФА взеха решение срещата да стартира с половин час по-рано от плануваното - 21:00 часа. Днес по всяка възможност ще стане ясно дали дуелът ще бъде излъчен по някоя от родните малките екрани.

Иначе към този момент стана ясно, че Левски ще гостува на Хамрун Спартанс на националния стадион " Та Кали " в малтийското селце Атрад, намиращо се в центъра на остров Малта. Интересното е, че тревата на оборудването у хибрид сред изкуствена и естествена. В нея има подсилващи синтетични нишки.

Обикновено такава настилка се употребява за ръгби, футбол в клетка и крикет. Тя е комфортна и за разнообразни събития и концерти, на които би трябвало да се конфигурира сцена. Капацитетът на стадиона е 17 хиляди места.
 Попето и Стефанов пътуват с Левски за Малта
Попето и Стефанов пътуват с Левски за Малта

Стоилов дефинира групата за мача с Хамрун
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР