Голяма дупка възпрепятства преминаването на автомобили от бул. Александър Стамболийски

...
Голяма дупка възпрепятства преминаването на автомобили от бул. Александър Стамболийски
Коментари Харесай

Кратер зейна до жилищен комплекс в Кючука, троши коли наред

Голяма дупка попречва прекосяването на коли от бул. " Александър Стамболийски " към жилищен комплекс " Райски ъгъл " - 2. За казуса алармираха жителите му, които всекидневно са принудени да употребяват трасето. Това от своя страна взима редица " жертви ".
Прочетете още
" Улицата е в окаяно положение, заради което ние всекидневно трошим своите коли. Искаме да се обърна към виновните за това лица с молбата голямата дупка да бъде оправена, с цел да можем да прекосяваме умерено без да се тормозим коя част на колата ни ще бъде развалена ", уточни пловдивчанка пред TrafficNews. 

Тя разясни, че казусът датира към този момент повече от 2 години, което се потвърждава и от фотоси от сателитната система на Гугъл. Към момента казусът визира още по-голям обсег от жители, защото поради ремонта на булеварда трасето се употребява и от директно преминаващи. 

" Положението се утежнява с всеки минал ден. В момента на булеварда се правят ремонтни действия, заради които се постанова всекидневно прекосяването през въпросната улица на огромен брой коли ", уточни още пловдивчанката. 

Проверка на TrafficNews демонстрира, че терена, през който минава улицата, е обществена общинска благосъстоятелност и предназначението е точно за вторичен път. Ремонтът на сходни трасета се осъщестява през бюджета на районното кметство, само че заради мощно амортизиралите настилки на доста места, парите постоянно недостигат даже за кърпене. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР