Голяма драма се разрази на сватба в Австрия, когато 12

...
Голяма драма се разрази на сватба в Австрия, когато 12
Коментари Харесай

Сватба в Шенген: Австрийски полицаи нахлуха на церемония, арестуваха брутално младоженеца-мигрант

Голяма драма се развихри на женитба в Австрия, когато 12 чиновници на имиграционната полиция нахлуха на церемонията и арестуваха младоженеца, съобщава OE24.

Сцените от сватбата на Гундула Б. (40 г.) и Хамза У. (26 г.) провокираха потрес в австрийската общност. Имиграционната полиция нахлу на церемонията в замъка Восендорф и арестува кюрда пред всички посетители на сватбата и булката му още преди сватбата да се състои. Хамза е депортиран след това в Турция.

Имиграционната полиция споделя, че карцерът на сватбата е бил " единственият метод " да се откри Хамза. Бракът не би попречил на депортирането - съгласно имиграционната полиция.

Грегор Бракет, юристът на младоженеца, твърди, че карцерът е противозаконен и че изказванията на имиграционната полиция са неуместни.

" Сватбата би трансформирала всичко. Тогава Хамза ще получи право на престояване. Няма значение, че имиграционната полиция не съумява да го открие 13 пъти преди този момент. Ако не е нарушител, може да остане и след сватбата ", споделя юристът.

Бракет споделя, че подхваща дейности против депортирането и разкрива идващите ходове, написа още Блиц.

" Гундула и Хамза могат да се оженят в Турция, в случай че той не бъде арестуван. Тогава е допустимо той да влезе в Австрия въз основа на закона за събиране на фамилията - споделя Бракет и прибавя, че младоженецът евентуално ще се върне в Австрия най-късно до лятото.

Гундула Б. е извънредно смутена, откакто годеникът й беше задържан в замъка Восендорф по време на сватбата им.

" Действията на управляващите са невероятни. Смятам, че това бързане от тяхна страна по време на сватбата си е чист садизъм ",  споделя булката.

Гундула, който се среща с Хамза, когато работят във виенско бистро преди година и половина, също не може да разбере повода за депортацията.

" Решението беше взето без да се изслуша Хамза. Това е нелегално и ние вземаме ограничения против това ", споделя Гундула.

Тя твърди, че това нямало да бъде брак по сметка.

" Искахме да се оженим по обич. Животът ни е погубен ", споделя Гундула. Тя допълва, че живеят дружно през последните шест месеца.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР