Голяма част от звездите на Германия обмислят оттегляне от националния

...
Голяма част от звездите на Германия обмислят оттегляне от националния
Коментари Харесай

Куп звезди обмислят оттегляне от националния отбор на Германия

Голяма част от звездите на Германия обмислят отдръпване от националния тим след злощастното показване на Мондиал 2018. Бундестимът разполага с доста млади и качествени футболисти, като се чака точно те да бъдат гръбнака на тима на Евро 2020.

Един от тези, които най-вероятно са изиграли последния си мач за Маншафта е Месут Йозил. Представянето на плеймейкъра по терените в Русия бе пагубно, а сякаш доста отрицателно му се отрази срещата с премиера на Турция Реджеп Ердоган.

Медиите в Германия настояват, че различен от опитните играчи, който счита да се отдръпна от националния тим е Сами Кедира.

 Германия се извини за фиаското на Мондиал 2018
Германия се извини за фиаското на Мондиал 2018

Бундестимът пусна известие в обществените мрежи

Това се отнася и за нападателя Марио Гомес, който е на 32 години.

Спекулира се още за Томас Мюлер, който е едвам 28-годишен, само че в последните сезони формата му се утежнява. От асът на Байерн (Мюнхен) се очакваше да бъде водачът на Германия на Мондиал 2018, само че той тотално разочарова.

Очакванията са последователно в титулярния състав на Бундестима да бъдат налагани младоци като Никлас Зюле, Юлиан Брандт, Юлиан Дракслер, Леон Горецка, както и Серж Гнабри, който не попадна в разширения състав за шампионата в Русия.


" Германия е в народен печал "

" За германците Световното състезание по футбол е по-важно от олимпийските игри "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР