Голяма част от родните знаменитости са добили популярност в сферата

...
Голяма част от родните знаменитости са добили популярност в сферата
Коментари Харесай

Имат ли висше родните плеймейтки и фолкаджийки

Голяма част от родните звезди са добили известност в областта на модата, музиката или киното, само че в реалност години наред са учили с упоритостта за напълно друга реализация.

Златка Димитрова е приключила стопанска система в Бургас. Това било предпочитание на майка й., Златка се хвали, че не й е било мъчно да учи. Най-трудно ми беше със международната математика “, отсича плеймейтката, която поради лапсус вместо за стопанска система говореше с убеждението за международната математика.

Малцина знаят, че сексапилната плеймейтка Ася Капчикова е изследвал дебрите на философията в Софийския университет. „ Завърших философия, беше прелестно и почтено казано ми се отдаваше. Истината е, че в никакъв случай не съм обмисляла да се занимавам с това. Имах доктрина и процедура, преподавах в едно учебно заведение, до момента в който бях студентка. Беше част от образованието ми “, споделя пред „ Телеграф “ хубавицата.

Плеймейтката Маги Бадер се хвали с отлична тапия от междинното си обучение. Миската е приключила осведомителни технологии, само че в никакъв случай не е мислила да се занимава с това. „ Все още ме бива, дръзвам да настоявам, че съм добра с компютрите “, споделя Маги.

Рапърът Атанас Колев се популяризира като надарен реализатор, само че по едно и също време с това мечтае за зашеметяваща кариера в региона на медицината. " Когато има предпочитание, има метод постоянно! Искам мощно и двете неща да ми се случват и не спестявам старания. След 10 години се виждам като сполучлив рапър в чужбина или като доктор, който би останал да се развива тук “, споделя Наско.

Друга позната звезда от дребния екран е Наум Шопов-младши. Мачото разкри, че ще специализира пластична хирургия. 24-годишния Наум счита медицината да е главната му специалност. През миналата година той се похвали, че е приключил семестриално и към този момент е лекар-стажант.

Мис България Тамара Георгиева и моделката Глория Петкова се дефинират като хора на изкуството. Тамара е приключила Художествената академия, занимава се главно с дизайн.

Манекенката Глория Петкова, известна с присъединяване си в „ Биг Брадър “, също разкри, че е считала да изкарва прехраната си с картини. Тя се завърна дефинитивно в България и ще гради фамилните си връзки тук и чака първото си дете.

Сузанита има проект запаса, в случай че с музиката и свадите не успее – ще бъде фризьорка. Това, което почитателите не знаят е, че дребната дива учи за фризьорка. Онези, които са наясно с избора й са безапелационни, че уроците са безсмислени за Сузи, която надали ще смени микрофона с ножицата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР