Голяма част от родните знаменитости дължат славата си на YouTube,

...
Голяма част от родните знаменитости дължат славата си на YouTube,
Коментари Харесай

Криско става влогър, Мис Тигрова най-цинична в мрежата, Баба Веселка върти гюбеци, Сузанита се закачи за Емил Конрад и още…

Голяма част от родните звезди дължат славата си на YouTube, където споделят разнообразно наличие под формата на видеоблогове.

Най-популярният у нас влогър е Емил Конрад, чиито клиенти към този момент са 399 299 хиляди, измежду любимците несъмнено се подрежда и

Лудия Репортер

В споделените от него видеа се засягат безчет тематики, водещи обаче остават секс и свалки. Хумористичните са от вида на „ Ходите ли без долни дрехи “, „ Защо има минерална вода, а няма минерална ракия “, „ Правите ли разлика сред селяндур и селянин “ и така нататък Даниел Петканов  се трансформира в звезда с помощта на славата, която му сътвори интернет. През последните години обаче той не е толкоз деятелен и почитателите му се трансферират на други артистични попадения като

Баба Веселка

Възрастната жена мазета рибата с клипчетата, на които пее ретро попфолк части или персонално написани от нея песни. Веселка споделя, че е основала канала, с цел да разнообразява скучното си пенсионерско всекидневие.

Сузанита

се изяви като асистентка на Емил Конрад, Двамата снимаха клипчета, част от които се появиха в канала на Емил. Безспорно ходът му се оказа сполучлив, защото видеото генерира хиляди лайкове в мрежата.

Криско

Също ще се изявява в каналите за видеосподеляне. През последните седмици продуцентът дава отговор на заложени от феновете му въпроси на жива връзка свързани с профилите му в обществените  мрежи. Кристиян внимава какво приказва пред камерата, защото е наблюдаван от хиляди и всяка дребна неточност би била мотив недоброжелателите му да вземат превъзходство.

Подобно е държанието на Андреа Банда Банда,

която се изявява в „ На кафе “. Тя поддържа влог за кинокултура, с малко неудобно възприятие за комизъм, поради което в действителност  е толкоз саморасъл обаятелен.

Връх на цинизма са видеоматериалите, които споделя Мая Салмова, позната за интернет общностите като

Мис Тигрова

Освен непривлекателна съгласно почитателите, брюнетката не може да се похвали със познания, част от които даже на равнище обща просвета. Въпреки това клиповете й генерират сериозен брой гледания и шерване, написа „ Телеграф “. Танцьорката, която постоянно показва уменията си на пилона, обича да споделя детайлности от персоналния си живот, мъжете в него, гафовете и несправедливостта, които срещавсеки ден.

Краси

Известен като единствения професионален ФИФА състезател у нас, поддържа канал на български и британски език. Видеата му са следени от над 200 000 клиента и са отдадени на ревюта на игри.

Най-възрастният ютюбър е дядо Петко , който рецитира патриотични творби.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР