Голяма част от родните изпълнители се изнесоха под наем на

...
Голяма част от родните изпълнители се изнесоха под наем на
Коментари Харесай

Фолкът под наем на Слънчака: Преслава със семейството в Созопол. Азис с цяла къща, Галин и Емануела с апартаменти

Голяма част от родните реализатори се изнесоха чартърен на Черноморието, където им е по-лесно да съчетават нощните си изяви по клубовете с плаж и къса отмора. По-голяма част от тях избраха южната част, като най-вече звезди и тази година има в Слънчака.

 

Лукс

Най- първокласното жилище там несъмнено има Азис. Той е наел цяла вила, която непрестанно демонстрира по сторита в обществените мрежи, с голям басейн и приказна зеленина. Феновете му даже се майтапят, че с палмите наподобява на някой безценен турски курорт, само че не и на Слънчев бряг.  Съвсем неотдавна посетител му бе сътрудника му Меди.

„ Моят брат Меди реши да пристигна да ме види в къщата ми на морето. Обеща да ме заведе на вечеря, само че изненада, в действителност беше мегаяко. Обожавам го. Дори спря на бензиностанция, с цел да ми купи нещо. Отидохме да хапнем в Св. Влас. Пуших наргиле за първи път в живота си “, изясни Азис във видеоклип в персоналния си профил в Инстаграм. Краля на попфолка прекарва целия сезон в голяма вила с басейн и постоянно негови близки го посещават. Той споделя редица клипове с приятелите си и по какъв начин тъкмо се забавляват. В друго видео сподели по какъв начин подготвя кифлички без брашно за обичаната му Галена. Тя също се бе погрижила за него и му донесе цялостни торби с морски блага.

С жилища в Слънчев бряг могат да се похвалят Галин и Емануела. Те си наемат от много години жилища край морето. И в случай че Емануела редува Св. Влас и Слънчака, то Галин твърдо е окупирал втората локация, като постоянно при него са изпълнителите му от „ Алфа мюзик “. Без наеми лятото прекарва неговата певица Лидия, която си е родом от Бургас и по този начин съумява и да прекара малко време със фамилията си.

От година тя е в интимна връзка с сътрудника си Наско Колев, тъй че има къде да нощува като участията й са в посока Варна.

 

Дружки

Софи Маринова се радва на извънредно интензивно лято с 25 участия на месец в нощни клубове. Изпълнителката въпреки всичко съумява да си открадне време и измежду многочислените си концертни изяви употребява всеки свободен момент за отмора и релакс дружно с най-близките си.

За да съумява с многочислените си задължения през летния сезон, Маринова е наела няколко първокласни жилището в петзвезден хотел в Слънчев бряг, а дружно с нея са синът й Лоренцо и неговата половинка Мария. Всички са в затворени комплекси, които оферират тузарско обслужване.

Приятелката й и колежка Преслава пък избра да отседне със фамилията си в Созопол. Там прекарва летните месеци с щерка си Паола и половинката си Павел, като постоянно и дребната посещава изявите на майка си, когато са в заведения за хранене и са от по-ранен час.

 

Участия

Изпълнителят Илиян Бойд също прекарва по-голяма част от лятото на морето, с цел да е по-близо до сцените по курортите. Той си е наел апартамент в Бургас, където доста постоянно компания му прави неговият наследник Ицо. Програмата на Илиян е претъпкана и безусловно всеки ден радва почитателите си от друга сцена.

Еми Стамболова пък е в Приморско. „ Аз съм на Българското Черноморие и няма да се откажа от него. Трябва да се дава късмет на хората, които работят тук. Имам участия съвсем всеки ден. Страната ни е неповторимо красива с море, планини, не всичко е 100% съвършено, само че за нищо не давам българския пясък и море пред тези в чужбина. Има доста хубави плажове по света, само че мисля, че би трябвало да даваме късмет и на хората и местата тук “, безапелационна е тя.

Еми Стамболова на рождения си ден в Приморско.

Певицата има участия по морето и по тази причина избра да празнува рождения си ден на 30 юли с най-близките в Приморско. „ Голямото тържество ще бъде през октомври, тъй като в този момент всички са по почивки, работа и така нататък Затова през средата на октомври ще направя огромното празненство “, споделя звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР